Skocz do zawartości

Karta Kredytowa Chicago

Monia12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Serio nie kapujesz ? Posmiac to sie mozna z Ciebie, zarobiles juz te miliony czy jeszcze caly czas truckiem jezdzisz ?

No cos mi dzwonilo, ze wczesniej o jakims systemie szybkiego zarobku pisal.

Prosta matematyka dla bigguy'a: Cena > Cena - 0.05*Cena

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja w sumie na swojej Amazonowej Chase to juz kilkaset $ zarobilem uzywajac jej do zakupow w amazonie (daje cashback to wykorzystania w Amazonie) , limit podniesli (mimo ze wcale nie chcialem) a nigdy centa odsetek nie zaplacilem.

No ja też, jak zbierze się kilkadziesiąt $ to odliczam od rachunku, ale to Amazon - w każdej chwili może przenieść swoją kartę do innego banku, tak jak TJMaxx - z Chase przeskoczyli na GEBank, którzy zamiast jak im Pan Bóg przykazał produkować żarówki bawią się w bankierów. Amazon Prime jest chyba u nich.

Napisano

No ja też, jak zbierze się kilkadziesiąt $ to odliczam od rachunku, ale to Amazon - w każdej chwili może przenieść swoją kartę do innego banku, tak jak TJMaxx - z Chase przeskoczyli na GEBank, którzy zamiast jak im Pan Bóg przykazał produkować żarówki bawią się w bankierów. Amazon Prime jest chyba u nich.

Jak ktos ma jakas karte Chase, to amazona nie bedzie mogl wyrobic. Probowalem. Wprowadzili jednak ostatnio store card. 5% zwrotu lub 6 miesiecy bez odsetek powyzej pewnej kwoty.

Napisano

Jak ktos ma jakas karte Chase, to amazona nie bedzie mogl wyrobic. Probowalem. Wprowadzili jednak ostatnio store card. 5% zwrotu lub 6 miesiecy bez odsetek powyzej pewnej kwoty.

Mam kartę Amazon visa od 2003r. Sami mi zaproponowali. Możliwie że obecnie zmienili zasady gry i kierują nowych klientów na store card - Synchrony Bank.

Napisano

Macie AMEX w Costco? Jakis czas temu AMEX przyslal mi emaile ze z koncem marca konczy się ich wspolpraca z Costco.

Dzis dostałem pismo z Costco ze od kwietnia po AMEXie będzie z nimi wspolpracowal CITI z karta Visa. Benefity maja zostać te same. Ciekawe czy automatycznie Citi przejmie baze klientów czy będzie weryfikacja od nowa.

Napisano

Mam AMEX blue cash preferred od niedawna i musze przyznac, ze karta jest calkiem wysmienita. No i fakt, ze Samsung Pay ja wspiera jest dodatkowym benefitem :)

Napisano

Mam Amex Delta Platinum - ale tylko dlatego ze duzo latam - to jest karta ktorej uzywam na codzien poza zakupami na amazonie do ktorej uzywam Amazonowego Chase'a...

Android Pay wspiera Amexa, Samsung Pay to nawet nie sprawdzalem. Troche duzo tych roznych pay'ow a malo sklepow je obsluguje....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...