KaeR Napisano 19 Października 2015 Zgłoś Napisano 19 Października 2015 Serio nie kapujesz ? Posmiac to sie mozna z Ciebie, zarobiles juz te miliony czy jeszcze caly czas truckiem jezdzisz ? No cos mi dzwonilo, ze wczesniej o jakims systemie szybkiego zarobku pisal. Prosta matematyka dla bigguy'a: Cena > Cena - 0.05*Cena
Anubis ^^ Napisano 19 Października 2015 Zgłoś Napisano 19 Października 2015 Ja w sumie na swojej Amazonowej Chase to juz kilkaset $ zarobilem uzywajac jej do zakupow w amazonie (daje cashback to wykorzystania w Amazonie) , limit podniesli (mimo ze wcale nie chcialem) a nigdy centa odsetek nie zaplacilem. No ja też, jak zbierze się kilkadziesiąt $ to odliczam od rachunku, ale to Amazon - w każdej chwili może przenieść swoją kartę do innego banku, tak jak TJMaxx - z Chase przeskoczyli na GEBank, którzy zamiast jak im Pan Bóg przykazał produkować żarówki bawią się w bankierów. Amazon Prime jest chyba u nich.
KaeR Napisano 19 Października 2015 Zgłoś Napisano 19 Października 2015 No ja też, jak zbierze się kilkadziesiąt $ to odliczam od rachunku, ale to Amazon - w każdej chwili może przenieść swoją kartę do innego banku, tak jak TJMaxx - z Chase przeskoczyli na GEBank, którzy zamiast jak im Pan Bóg przykazał produkować żarówki bawią się w bankierów. Amazon Prime jest chyba u nich. Jak ktos ma jakas karte Chase, to amazona nie bedzie mogl wyrobic. Probowalem. Wprowadzili jednak ostatnio store card. 5% zwrotu lub 6 miesiecy bez odsetek powyzej pewnej kwoty.
Anubis ^^ Napisano 19 Października 2015 Zgłoś Napisano 19 Października 2015 Jak ktos ma jakas karte Chase, to amazona nie bedzie mogl wyrobic. Probowalem. Wprowadzili jednak ostatnio store card. 5% zwrotu lub 6 miesiecy bez odsetek powyzej pewnej kwoty. Mam kartę Amazon visa od 2003r. Sami mi zaproponowali. Możliwie że obecnie zmienili zasady gry i kierują nowych klientów na store card - Synchrony Bank.
andyopole Napisano 20 Października 2015 Zgłoś Napisano 20 Października 2015 Macie AMEX w Costco? Jakis czas temu AMEX przyslal mi emaile ze z koncem marca konczy się ich wspolpraca z Costco. Dzis dostałem pismo z Costco ze od kwietnia po AMEXie będzie z nimi wspolpracowal CITI z karta Visa. Benefity maja zostać te same. Ciekawe czy automatycznie Citi przejmie baze klientów czy będzie weryfikacja od nowa.
jkb Napisano 20 Października 2015 Zgłoś Napisano 20 Października 2015 Mam AMEX blue cash preferred od niedawna i musze przyznac, ze karta jest calkiem wysmienita. No i fakt, ze Samsung Pay ja wspiera jest dodatkowym benefitem
kzielu Napisano 20 Października 2015 Zgłoś Napisano 20 Października 2015 Mam Amex Delta Platinum - ale tylko dlatego ze duzo latam - to jest karta ktorej uzywam na codzien poza zakupami na amazonie do ktorej uzywam Amazonowego Chase'a... Android Pay wspiera Amexa, Samsung Pay to nawet nie sprawdzalem. Troche duzo tych roznych pay'ow a malo sklepow je obsluguje....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.