Skocz do zawartości

Łączenie Rodzin - Rodzice

jsza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tez jestem w takiej sytuacji i mysle ze paru innych tu na forum by sie jeszcze znalazlo. Karina, mozesz tu opisac co i jak, nie chce niepotrzebnie zawracac glowy. No chyba ze to jakis sekret albo z kig tak tylko chcialas poplotkowac w Nowym Roku :)

Napisano

Matko moja kogo ja widze !!! mesio007 to ja dla Ciebie wszystko za te pyszne ciastka, ktore przyszly jak kazdego roku, przed Bozym narodzeniem :)))

Chcialam kig przywrocic dobry sen :)

Nie zawracasz mi glowy, dajze spokoj. Zadzwon w wolnej chwili, im szybciej tym lepiej ;)

PS. Jak kiedys bedziesz otwierac swoj bakery business to ja juz dzisiaj w to inwestuje. Po prostu PRZEPYSZNE !!

Napisano

Super, dzieki Karina. W takim razie zadzwonie w przyszlym tygodniu, chyba ze w weekend wygodniej.

Ha, ciastka dla Kariny musza byc, choc zaloze sie w tym najmniejszym puledku same okruchy dotarly, troche za delikatne na wysylke przez cale Stany. Ciesze sie ze smakowaly, daj znac jak bedziesz miala ochote na jakies ciacho “poza sezonem”. Szkoda ze nie moge Ci wyslac lemon bars z naturalnych, kalifornijskich cytryn swiezo zerwanych prosto z ogrodu znajomych, ale moze kiedys pojawisz sie w naszych okolicach B)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...