karina Napisano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 Well, przed chwila dowiedzialam sie, ze jestem okropna, bo probowalam wytlumaczyc kobiecie, ze przedluzenie wizy turystycznej z powodu "bo chyba sie zakochalam" jest co najmniej watpliwe. Dowiedzialam, sie, ze nie tylko jestem okropna, ale zabijam tez nadzieje na jej byc moze wspaniala przyszlosc i chyba green card, bo kandydat na meza jest US citizen. ruferek77 nie chwal mnie, bo nie wiesz co czynisz
andyopole Napisano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 Well, przed chwila dowiedzialam sie, ze jestem okropna, bo probowalam wytlumaczyc kobiecie, ze przedluzenie wizy turystycznej z powodu "bo chyba sie zakochalam" jest co najmniej watpliwe. Dowiedzialam, sie, ze nie tylko jestem okropna, ale zabijam tez nadzieje na jej byc moze wspaniala przyszlosc i chyba green card, bo kandydat na meza jest US citizen. ruferek77 nie chwal mnie, bo nie wiesz co czynisz Prokuratorzy, adwokaci sa wyzuci z uczuc wyzszych, przeciez naprawde mozna sie "chyba" zakochac. Nie znasz sie Karina....
ruferek77 Napisano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2016 oj Karina " miłość rządzi sie swoimi prawami" inne prawa w tym imigracyjne sie nie liczą:-)
Asia77 Napisano 2 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2016 Tak prawa milości i prawa imigracyjne to różne prawa. rozumiem czytając całą dyskusje ze masz dozywotniego bana bez możliwości odwołania sie (waiver)? skoro twierdzisz ze te narkotyki nie miały miejsca to może warto napisać prosbe do ambasady o wyjaśnienie skąd i dlaczego takie podejrzenie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.