wodnik Napisano 1 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2016 ja poznalam mojego meza na w&t , ale slub wzielismy za moim drugim razem bycia na W&T dwa lata pozniej po czym i tak wrocilam do polski i przeszlam przez proces CR1 z Polski. Jedna laska co byla ze mna pierwszy raz, wziela slub chyba z 3 miesiace po przylocie na W&T i siedzi w stanach do dzis.. wiec mozna milosc poznac w tak krotkim czasie ale czy bedzie ona na zawsze to inna sprawa.
kzielu Napisano 1 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2016 Z ewidentnym desperatem rozmawiacie drogie panie...
enriquesoto Napisano 3 Maja 2016 Zgłoś Napisano 3 Maja 2016 Ja poznalam mojego meza, tam Jak ilon, na campie, nie trzeba duzo czasu zeby sie zakochac, potrzeba jednak sporo czasu, wytrwalosci i pieniedzy zeby przetrwac proces wizowy. Jak ktos wytrwa do rozmowy w ambasadzie, ok roku czekania, to 'wersja wydarzen moze przejsc'. hahaha, "nie trzeba dużo czasu żeby się zakochać", dokładnie... byłem na w&t 4 razy, za każdym razem w innym miejscu i zawsze było tak samo... polki kurwiły się jak najlepsze zdziry burdelowe, nawet imprezy w klubie BuBinga w Reno amerykanie nazywali "Polish buffet"... you can get whatever you want: blond one, short one..." wszystkie z nadzieją, że się zaraz zakochają... ale jak to mówią tylko kobieta jest zdolna do dania dupy, żeby tylko poprawić swój status społeczny bądź materialny. peace!
pelasia Napisano 3 Maja 2016 Zgłoś Napisano 3 Maja 2016 hahaha, "nie trzeba dużo czasu żeby się zakochać", dokładnie... byłem na w&t 4 razy, za każdym razem w innym miejscu i zawsze było tak samo... polki kurwiły się jak najlepsze zdziry burdelowe, nawet imprezy w klubie BuBinga w Reno amerykanie nazywali "Polish buffet"... you can get whatever you want: blond one, short one..." wszystkie z nadzieją, że się zaraz zakochają... ale jak to mówią tylko kobieta jest zdolna do dania dupy, żeby tylko poprawić swój status społeczny bądź materialny. peace! Kogoś d**pa zabolała, ze nie mógł Polki wyrwać.
krakus28 Napisano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2016 Kogoś d**pa zabolała, ze nie mógł Polki wyrwać. albo też kogoś prawda w oko zakuła ..
Gość alik Napisano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2016 Mnie to zawsze dziwi jak ktos moze wziac slub po mniej niz 4 miesiacach znania kogos. Ja rozumiem ze jest sie zakochanym i sie mysli ze sie chce spedzic cale zycie, ale to jest desperacja i wiadomo ze chec dostania green card. Spotkalam kiedys taka polke co wziela slub na W&T, jak bylismy w barze to ona byla pijana i wypijala pozastawiane drinki innych osob, chyba nie miala zbyt wiele pieniedzy. Zalosne!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.