Joanna30 Napisano 14 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2016 Na J1 dlugosci programow sa okreslone w DS2019, a urzednik nie wbija daty tylko D/S, czyli duration of status. No właśnie wiedziałam, że dzwoni, tylko nie wiedziałam, w którym kościele Dzięki za wyjaśnienie W każdym razie to nie wklejka w paszporcie określa długość pobytu, ale jakiś inny dokument.
sly6 Napisano 15 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2016 Arytmia chcesz lecieć na własną rękę to masz podane informacje jak kto legalnie zrobic
ilon Napisano 15 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2016 Nie wiem z jakiej agencji korzystasz, ale ja nie musialam miec zadnych dokumentow od pracodawcy, bo wszystko odbywalo sie online na stronie agencji, w zakladce mojej aplikacji. Pracodawca zatrudnia Cie jako returnera, ale np w mojej agencji bylo tak, ze tylko okreslona liczba osob mogla wyjechac jako returner. Takze liczyla sie kolejnosc zgloszen. Zorientuj sie, czy jeszcze sa miejsca i dzialaj. ;>
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.