webcio1212 Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Napisano 23 Października 2017 13 godzin temu, andyopole napisał: Pytania po polsku są bez sensu. Lepiej zdobyć oryginalne, po angielsku. W tych po angielsku jest czasem bardzo skomplikowane słownictwo. Łatwiej jest później robić testy po angielsku gdy ogarniesz po polsku
andyopole Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Napisano 23 Października 2017 Pytania po angielsku sa na tyle proste ze native, uneducated kandydat na szofera tez je rozumie.
Piotr Czerwiński Napisano 6 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2018 On 22.10.2017 at 10:47 PM, RobertNYc said: Jesli go jeszcze masz-to chętnie odkupię. Robert masz może te pytania ? Również chętnie bym odkupił .
RobertNYc Napisano 7 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 Niestety nie. Do dziś ich nie otrzymałem.
BartekWSH Napisano 7 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2018 Ja znam osobe, ktora prowadzi kursy cdl. Napiszcie do mnie PW z adresem email, w weekend bede sie z nim widzial, zalatwie pytania.
Szymo Napisano 28 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2018 Ja też bardzo chętnie odkupił bym te testy na cdl
scoobany Napisano 28 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2018 48 minut temu, Szymo napisał: Ja też bardzo chętnie odkupił bym te testy na cdl Wyślij mi na priva swój adres email to wyślę ci je za darmo..\ Testy są na 100% dobre bo sam się z nich uczyłem. Testy składają się z trzech części 1) General knowledge 2) Combination 3) Air brakes Wszystkie są w formie programu komputerowego gdzie zaznaczasz sobie odpowiedź i pod koniec testu komputer wyświetla ci twoje poprawne odpowiedzi i błędy które popełniłeś. Mam też gdzieś materiały na pre-trip ale musiałbym ich poszukać
Voytek48 Napisano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2021 Wiem ze to stary temat ale chciałbym spróbować na cdl czy mógł bym od kogoś odkupić pytania i odpowiedzi i ten program komputerowy
andyopole Napisano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2021 Musisz pytać w swoich stronach. U nas nie ma, zdawałem 11 lat temu po angielsku znając cztery słowa na krzyż w tym języku. Z tym ze akurat wtedy byłem wieloletni praktyk po Europie. Wiem co jest pod maską, jak się kręci i dlaczego działa. To znakomicie ułatwia zdanie egzaminu. Lepiej jednak wbić sobie "do łba" pytania i odpowiedzi po angielsku, nawet zakuć na amen, potem nawet niewiele rozumiejąc wzrokowo odnajdziesz właściwą odpowiedź siedząc przed monitorem.
Damian1624 Napisano 24 Maja 2021 Zgłoś Napisano 24 Maja 2021 Witam. Jeśli ktoś jeszcze posiada testy po polsku lub po angielsku to bardzo chetnie bym odkupił.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.