tulipe_2 Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Witam, Jestem nową użytkowniczką na forum i z tego co zdążyłam się już zorientować podobny temat do tego był. Ale wolałabym się upewnić. Popełniłam błąd przy wpisywaniu daty urodzenia (tak może się to z przeoczenia zdarzyć ). Przy czym ja nie uiściłam jeszcze opłaty za wizę i do mojego profilu nie dodałam wygenerowanego wcześniej numeru Confirmation Page. Czy w takim razie mogę wypełnić nowy DS-160? I czy w tym przypadku ten stary mi po prostu przepadnie (bo dwa chyba nie mogą istnieć)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Oczywiście, że możesz wypełnić nowy wniosek. Stary, nie zgłoszony do rozmowy (czyli "nieużyty") po bodajże 30 dniach zostanie usunięty z serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulipe_2 Posted April 26, 2016 Author Report Share Posted April 26, 2016 Oczywiście, że możesz wypełnić nowy wniosek. Stary, nie zgłoszony do rozmowy (czyli "nieużyty") po bodajże 30 dniach zostanie usunięty z serwera. Bardzo dziękuję za odpowiedź w takim razie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Moglabys nawet wypelnic nowy jakbys juz miala zaplacone i byla umowiona na rozmowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinga121 Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 Dnia 26.04.2016 o 19:55, ilon napisał: Moglabys nawet wypelnic nowy jakbys juz miala zaplacone i byla umowiona na rozmowe. Przepraszam, a co wtedy z tym numerem nad kodek kreskowym? Ja też pomyliłam się w dacie urodzenia i mam umówione spotkanie... co powinnam zrobić? wypełnić nowy, czy może najpierw zadzwonić i zapytać ich o wskazówki ? Boję się, że będę musiała uiścić nową opłatę i cała procedura zacznie się od nowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 Zadzwoń i się dowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.