LuckyMan Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Hej, Udało mi się zakwalifikować do następnego etapu Loterii Wizowej, ale na mojej drodze stanął formularz DS-260 i mam problem, ponieważ nie wiem, jakie wykształcenie zaznaczyć. Otóż w Marcu 2017 najprawdopodobniej skończę studia I Stopnia, więc jak wyjadę do stanów to już będzie University Degree, ale w chwili obecnej myślę czy zaznaczyć High School Diploma czy College, No Degree ? Jeszcze jedno pytanko, ponieważ na wniosku loteryjnym podałem adres do korespondencji (inny niż w dowodzie/paszporcie), czy ten sam adres podać na wniosku DS-260 ? Dziękuję i Pozdrawiam LuckyMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Wpisujesz to co masz teraz z nauką Zaznacz high diploma.. A co do reszty to zapoznaj sie z dawnymi tematami..tam masz prawie wszystko W dziale zielona karta.emigracja i forum ogólne Milej lektury Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyMan Posted May 3, 2016 Author Report Share Posted May 3, 2016 Wpisujesz to co masz teraz z nauką Zaznacz high diploma.. A co do reszty to zapoznaj sie z dawnymi tematami..tam masz prawie wszystko W dziale zielona karta.emigracja i forum ogólne Milej lektury Ok dzięki Już zacząłem czytać o SSN, dlatego usunąłem ostatnie pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Przecież to absolutnie bez znaczenia, ważne żebyś spełniał minimalne wymagania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 A i zaznaczył czy aplikujesz przez wykształcenie czy też doświadczenie zawodowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaman Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 co do adresu to do paszporu to nie ma w nim adresu a jezeli chodzi o dowody to teraz tez juz nie ma adresów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.