Monicayxz Napisano 11 Maja 2016 Zgłoś Napisano 11 Maja 2016 Witam, Chcialabym się dowiedzieć czy mamy szanse wyjechać do USA poprzez zawody... Obydwoje mieszkamy w Szkocji. Mój mąż pracuje od 5 lat jako IT technical manager, ma bachelor degree z multimedia design, ja jestem pielęgniarką studia skończyłam niedawno na uniwersytecie w Edynburgu. Obydwoje jestesmy przed 30 (25+) Ktoś coś mógłby poradzić? Niestety w loterii się nie powiodło... Pozdrawiam serdecznie
kzielu Napisano 11 Maja 2016 Zgłoś Napisano 11 Maja 2016 Witam, Chcialabym się dowiedzieć czy mamy szanse wyjechać do USA poprzez zawody... Obydwoje mieszkamy w Szkocji. Mój mąż pracuje od 5 lat jako IT technical manager, ma bachelor degree z multimedia design, ja jestem pielęgniarką studia skończyłam niedawno na uniwersytecie w Edynburgu. Obydwoje jestesmy przed 30 (25+) Ktoś coś mógłby poradzić? Niestety w loterii się nie powiodło... Pozdrawiam serdecznie To jest pytanie z cyklu "czy mamy szanse wygrac w Lotto". Oczywiscie ze macie. Jak wysoka - zalezy od tego co maz umie i czy jest w stanie znalezc pracodawce.
sly6 Napisano 13 Maja 2016 Zgłoś Napisano 13 Maja 2016 Twój mąż może robić przez takie strony jak ta..ktos go zauważy i może coś wyjdzie https://www.fiverr.com/ Tych stron jest wiele
adammik90 Napisano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2016 Sly6, Gdzie znajdę listę podobnych stron?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.