Monicayxz Posted May 11, 2016 Report Posted May 11, 2016 Witam, Chcialabym się dowiedzieć czy mamy szanse wyjechać do USA poprzez zawody... Obydwoje mieszkamy w Szkocji. Mój mąż pracuje od 5 lat jako IT technical manager, ma bachelor degree z multimedia design, ja jestem pielęgniarką studia skończyłam niedawno na uniwersytecie w Edynburgu. Obydwoje jestesmy przed 30 (25+) Ktoś coś mógłby poradzić? Niestety w loterii się nie powiodło... Pozdrawiam serdecznie
kzielu Posted May 11, 2016 Report Posted May 11, 2016 Witam, Chcialabym się dowiedzieć czy mamy szanse wyjechać do USA poprzez zawody... Obydwoje mieszkamy w Szkocji. Mój mąż pracuje od 5 lat jako IT technical manager, ma bachelor degree z multimedia design, ja jestem pielęgniarką studia skończyłam niedawno na uniwersytecie w Edynburgu. Obydwoje jestesmy przed 30 (25+) Ktoś coś mógłby poradzić? Niestety w loterii się nie powiodło... Pozdrawiam serdecznie To jest pytanie z cyklu "czy mamy szanse wygrac w Lotto". Oczywiscie ze macie. Jak wysoka - zalezy od tego co maz umie i czy jest w stanie znalezc pracodawce.
sly6 Posted May 13, 2016 Report Posted May 13, 2016 Twój mąż może robić przez takie strony jak ta..ktos go zauważy i może coś wyjdzie https://www.fiverr.com/ Tych stron jest wiele
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.