Robert7 Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2017 Niestety to prawda, ja do pracy mam 6 mil, gdybym mial wiecej niz 30 zrezygnowalbym ze wzgledu na powyzsze. Z tym na glowe upasc to nie mozesz tak powiedziec i az tak uogolniac. Sa dobre i zle miejsca, jak wszedzie.
kzielu Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2017 3 minuty temu, Robert7 napisał: Niestety to prawda, ja do pracy mam 6 mil, gdybym mial wiecej niz 30 zrezygnowalbym ze wzgledu na powyzsze. Z tym na glowe upasc to nie mozesz tak powiedziec i az tak uogolniac. Sa dobre i zle miejsca, jak wszedzie. Ja wiem ze uogolniam oczywiscie - ale majac do wyboru cale US, pchac sie w takie miejsce z wlasnej woli ? + caly bullshit zwiazany z emisjami , CARB certification itd...
pelasia Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2017 1 godzinę temu, kzielu napisał: Ja wiem ze uogolniam oczywiscie - ale majac do wyboru cale US, pchac sie w takie miejsce z wlasnej woli ? + caly bullshit zwiazany z emisjami , CARB certification itd... Ale tego w filmach nie pokazują.... Tam to wszedzie szczupli wysportowani faceci, piękne kobiety, wspaniała pogoda, sportowe samochody i oczywiscie nikt nie pracuje
motorolnik Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2017 Godzinę temu, pelasia napisał: Ale tego w filmach nie pokazują.... Tam to wszedzie szczupli wysportowani faceci, piękne kobiety, wspaniała pogoda, sportowe samochody i oczywiscie nikt nie pracuje Maps to the Stars Cronenberga całkiem realistycznie pokazują LA.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.