grape Napisano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2016 Nie tylko ci co kombinuja zatrudniaja prawnikow! Wielu ludzi ceni swoj czas i chce miec wszystko dobrze zrobione za pierwszym razem i nie chce sie bawic samemu z papierologia. Dlatego zatrudniaja osobe co zajmuje sie takimi aplikacjami kazdego dnia.No bez jaj, tutaj jest mowa o AOS, nic skomplikowanego, jeśli nie ma się nic na sumieniu to prawnik w tej sytuacji jest w mojej opinii zwykłą fanaberia/lenistwem. Wypełnienie dokumentów zajmuje raptem parę godzin.
andyopole Napisano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 Moj prawnik wziął $1200. Słyszałem opinię ze USCIS się "usztywnia" jeśli w sprawie bierze udział prawnik i urzędnicy ściśle trzymają się prawa żeby prawnik nic im nie zarzucil. To może mieć dobre ale i złe strony.
Gość alik Napisano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 No bez jaj, tutaj jest mowa o AOS, nic skomplikowanego, jeśli nie ma się nic na sumieniu to prawnik w tej sytuacji jest w mojej opinii zwykłą fanaberia/lenistwem. Wypełnienie dokumentów zajmuje raptem parę godzin. Chyba ktos zazdrosny ze sam nie mial prawnika. Jak ktos ma mozliwosc zatrudnienia prawnika, to good for them.
kzielu Napisano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 Chyba ktos zazdrosny ze sam nie mial prawnika. Bez jaj - bycie zadrosnym ze ktos wyrzucil sporo kasy w bloto ? Ja zrobilem wszystkie petycje po kolei wlasnorecznie i kazdy jeden proces (AoS, RoC, N-400) przeszedlem w rekordowym czasie (2-3 miesiace na kazdy z nich).
andyopole Napisano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 Wziąłem prawnika bo znałem wtedy cztery słowa po angielsku. Wiadomo jakie.
grape Napisano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 Chyba ktos zazdrosny ze sam nie mial prawnika. Jak ktos ma mozliwosc zatrudnienia prawnika, to good for them. Ty tak na poważnie? Prawnika się zatrudnia jak sprawa jest skomplikowana, chyba ze ktoś chce mieć prawnika 'na pokaz' no to już jego/jej brocha. Ja szanuję swój czas i szanuję pieniądze które zarabiam, na prawnika wydalabym je w ostatecznosci, bo znam ciekawsze sposoby na ich spozytkowanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.