ania38 Napisano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2016 Witam serdecznie.... Mam do was pytanie odnosnie stanow NY i Illinois... Moze ktos z was pracuje w podobnej branzy i wie jak mniej wiecej moze to wygladac z praktycznej strony.. Chodzi mi o wyroby cukiernicze i ozdabianie tortow..ile mozna zarobic?.. wiem wiem to zalezy od fachu w reku ja to wszystko rozumiem.. sprawdzalam rowniez oferty pracy i ile mozna zarobic na godzine... ale mam pytanie do osob ktore w podobnej branzy pracuja badz moze ktos z waszych znajomych? Bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek odezwy...... podaje link do mojej strony z moimi tortami Dzieki bardzo Pozdrawiam Aniahttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.10204333772012147.1073741829.1464872737&type=1&l=5d20bddb81
ilon Napisano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2016 Nie wiem ile zarabia pracownik cukierni, ale sadzac po cenie naszego tortu slubnego to chyba w tej branzy sa bardzo bardzo dobre zarobki. Kwestia tego czy wlasciciel cukierni daje zarobic pracownikom. Moze moglabys sobie w taki sposob dorabiac, niekoniecznie pracujac dla kogos. Ja co prawda jestem z MD, ale dla rozeznania - za taki tort - na jak sie nie myle 110 osob - zaplacilismy troche ponad 500$. Wiadomo, ze pewnie jest to czasochlonne i produkty tez kosztuja, ale calkiem spoko zarobek.
Rubicon Napisano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2016 Witam serdecznie.... Mam do was pytanie odnosnie stanow NY i Illinois... Moze ktos z was pracuje w podobnej branzy i wie jak mniej wiecej moze to wygladac z praktycznej strony.. Chodzi mi o wyroby cukiernicze i ozdabianie tortow..ile mozna zarobic?.. wiem wiem to zalezy od fachu w reku ja to wszystko rozumiem.. sprawdzalam rowniez oferty pracy i ile mozna zarobic na godzine... ale mam pytanie do osob ktore w podobnej branzy pracuja badz moze ktos z waszych znajomych? Bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek odezwy...... podaje link do mojej strony z moimi tortami Dzieki bardzo Pozdrawiam Ania https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10204333772012147.1073741829.1464872737&type=1&l=5d20bddb81 Moja zona pracuje na takim stanowisku...tu mozesz zobaczyc jej dziela: http://www.isabelsbakery.com/cakes-1.html Zarabia $14 na godzine pracuje 4 dni w tygodniu. Z tym ze to na zachodnim wybrzezu. Jak widac kokosow z tego nie ma - bardziej praca-hobby.
katlia Napisano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2016 W Colorado kolega mojego syna pracuje w piekarni gdzie cake decorating nalezy do jednych z jego obowiazkow. Zarabia $12 na godzine, 35 godzin tygodniowo, bez benefits.
ania38 Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2016 Super .. dziekuje wam bardzo za podpowiedzi... dobrze ze mam w zapasie jeszcze 5 lat stazu w uk jako pizza chef i 2,5 roku jako chef w firmie cateringowej.... Jesli nie znajde pracy jako cake decorator to pozostanie mi kucharzenie a torty po pracy jako hobby..... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.