ania38 Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Witam serdecznie.... Mam do was pytanie odnosnie stanow NY i Illinois... Moze ktos z was pracuje w podobnej branzy i wie jak mniej wiecej moze to wygladac z praktycznej strony.. Chodzi mi o wyroby cukiernicze i ozdabianie tortow..ile mozna zarobic?.. wiem wiem to zalezy od fachu w reku ja to wszystko rozumiem.. sprawdzalam rowniez oferty pracy i ile mozna zarobic na godzine... ale mam pytanie do osob ktore w podobnej branzy pracuja badz moze ktos z waszych znajomych? Bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek odezwy...... podaje link do mojej strony z moimi tortami Dzieki bardzo Pozdrawiam Aniahttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.10204333772012147.1073741829.1464872737&type=1&l=5d20bddb81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Nie wiem ile zarabia pracownik cukierni, ale sadzac po cenie naszego tortu slubnego to chyba w tej branzy sa bardzo bardzo dobre zarobki. Kwestia tego czy wlasciciel cukierni daje zarobic pracownikom. Moze moglabys sobie w taki sposob dorabiac, niekoniecznie pracujac dla kogos. Ja co prawda jestem z MD, ale dla rozeznania - za taki tort - na jak sie nie myle 110 osob - zaplacilismy troche ponad 500$. Wiadomo, ze pewnie jest to czasochlonne i produkty tez kosztuja, ale calkiem spoko zarobek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubicon Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 Witam serdecznie.... Mam do was pytanie odnosnie stanow NY i Illinois... Moze ktos z was pracuje w podobnej branzy i wie jak mniej wiecej moze to wygladac z praktycznej strony.. Chodzi mi o wyroby cukiernicze i ozdabianie tortow..ile mozna zarobic?.. wiem wiem to zalezy od fachu w reku ja to wszystko rozumiem.. sprawdzalam rowniez oferty pracy i ile mozna zarobic na godzine... ale mam pytanie do osob ktore w podobnej branzy pracuja badz moze ktos z waszych znajomych? Bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek odezwy...... podaje link do mojej strony z moimi tortami Dzieki bardzo Pozdrawiam Ania https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10204333772012147.1073741829.1464872737&type=1&l=5d20bddb81 Moja zona pracuje na takim stanowisku...tu mozesz zobaczyc jej dziela: http://www.isabelsbakery.com/cakes-1.html Zarabia $14 na godzine pracuje 4 dni w tygodniu. Z tym ze to na zachodnim wybrzezu. Jak widac kokosow z tego nie ma - bardziej praca-hobby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 W Colorado kolega mojego syna pracuje w piekarni gdzie cake decorating nalezy do jednych z jego obowiazkow. Zarabia $12 na godzine, 35 godzin tygodniowo, bez benefits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania38 Posted August 3, 2016 Author Report Share Posted August 3, 2016 Super .. dziekuje wam bardzo za podpowiedzi... dobrze ze mam w zapasie jeszcze 5 lat stazu w uk jako pizza chef i 2,5 roku jako chef w firmie cateringowej.... Jesli nie znajde pracy jako cake decorator to pozostanie mi kucharzenie a torty po pracy jako hobby..... Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.