sly6 Napisano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2016 Nie musiales zarabiać. Poczytaj o rozliczaniu się Ślub i co dalej? W Ambasadzie dobrze wiedzą co robią ludzie.. Nie Ty pierwszy tak mówisz.
kzielu Napisano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2016 turystyczna i Vegas coś by to dało? Jak juz Ci napisano - visa fraud. Zakladajac ze turystyczna w ogole dostanie.
Majorek Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2016 ahh, czar życia w USA prysną ;/
Joanna30 Napisano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2016 Ślub możecie wziąć wszędzie, gdzie tylko będziecie chcieli. Staranie się o wizę turystyczną w celu wzięcia ślubu w USA oraz pozostania tam to visa fraud. Wiza turystyczna służy do czegoś innego
Majorek Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2016 To jak Pani myśli, jak byłoby najlepiej i najszybciej?
kzielu Napisano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2016 To jak Pani myśli, jak byłoby najlepiej i najszybciej? Najlepiej jest albo narzeczeska i slub tam albo slub gdziekolwiek i malzenska. http://www.visajourney.com/content/compare - nie zwracaj uwagi na K-3 i DCF.
Majorek Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2016 Polecę do USA i rozpocząć procedurę z wizą K-1? Nigdy sie nie rozliczałem ani podatków nie płaciłem, żyłem ciągle w Polsce.
kzielu Napisano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2016 Polecę do USA i rozpocząć procedurę z wizą K-1? Nigdy sie nie rozliczałem ani podatków nie płaciłem, żyłem ciągle w Polsce. Zyjac w PL masz obowiazek rozliczac sie z podatkow w US. Procedure K-1 mozesz rozpoczac z Polski (poza tym ze musisz dolaczyc oplate do petycji co z PL moze byc drobnym problemem ale nie niemozliwym).
Majorek Napisano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2017 Hej, proszę Państwa o pomoc jak to ruszyć Narzeczony obywatel od 3 roku życia - obywatelstwo po rodzicu. Narzeczona odmowa wizy(x4), za małe związki z krajem bla bla. (nikogo tam nie ma na czarno itp). Jesteśmy ze sobą 8 lat, razem się uczyliśmy/pracowaliśmy, mamy tyle zdjęć że potwierdzenie naszego związku to nie jest problem Narzeczony po magisterce wyjechał w tamtym roku i wrócił dwa miesiące temu (pracował tam pół roku, ma wszystko udokumentowane). Z tego co się orientuję warunku domcil na K-1 nie trzeba spełniać? Sponsora też jest, jeśli to dalej jest wymagane. Czy z narzeczonym z Polski możemy wysłać K-1? Są jakieś kancelarie które mi w tym pomogą?
Joanna30 Napisano 23 Maja 2017 Zgłoś Napisano 23 Maja 2017 W tym temacie nic się nie zmieniło Połączyłam oba tematy. Czy w Polsce znajdziesz kancelarię zajmującą się imigracyjnym prawem amerykańskim? Raczej nie. Ale samo złożenie petycji na sponsorowanie nie jest skomplikowane.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.