monk Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 No i jak tam ?? bo u mnie "witryna nieosiągalna"
marcinCALIFORNIA Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 Ja dzisiaj mam do sprawdzenia cztery numery, znajomych głównie No ciekaw jestem haha, oczywiście serwery umarły, standard, równo 18.00:01 nie było już szans na cokolwiek hahaha
karol0219 Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 U mnie to samo. Do tego niedawno zjedzony obiad zastanawia się mocno, czy się nie "uzewnętrznić"... Może dlatego, że to pierwsza loteria i mam przeogromną nadzieję na to, że mnie wylosują...
szaman Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 jak komuś uda się wejść to sprawdzic czy mozna odzyskac confirmation number !!!
marcinCALIFORNIA Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 1 minutę temu, karol0219 napisał: U mnie to samo. Do tego niedawno zjedzony obiad zastanawia się mocno, czy się nie "uzewnętrznić"... Może dlatego, że to pierwsza loteria i mam przeogromną nadzieję na to, że mnie wylosują... Oj znam to, sam serce miałem w gardle rok temu, także naprawdę GOOD LUCK, GOOD LUCK, GOOD LUCK!
karol0219 Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 Dzięki, na pewno się przyda, oby wszystko poszło po mojej i Waszej myśli!
ania_673 Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 5 minut temu, monk napisał: No i jak tam ?? bo u mnie "witryna nieosiągalna" u mnie też nasza ciekawość to pierwszy stopien do przeciążenia serwera
marcinCALIFORNIA Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 Chciałbym teraz zobaczyć statystyki zajętości serwera, najlepiej wbić się gdy falka idzie w dół, ale Bóg jeden wie kiedy idzie w dół hahaha
cee Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 Siedzę tu pół roku i jeszcze nie widziałem tyłu osób online w tym samym czasie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.