cebulion Napisano 7 Października 2016 Zgłoś Napisano 7 Października 2016 Przez przypadek wysłałem ponownie wniosek do dv-2018. Czy zostałem automatycznie zdyskwalifikowany? :/
sly6 Napisano 7 Października 2016 Zgłoś Napisano 7 Października 2016 Tak. W tym roku masz po loterii.
cebulion Napisano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 7 Października 2016 Tak. W tym roku masz po loterii. No to pięknie :/
cebulion Napisano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 7 Października 2016 Tak. W tym roku masz po loterii. A może dało by się do nich napisać, że zostało dodane przez przypadek czy coś, żeby usunęli 1 wniosek? Myślisz, że to ma sens?
kzielu Napisano 8 Października 2016 Zgłoś Napisano 8 Października 2016 A może dało by się do nich napisać, że zostało dodane przez przypadek czy coś, żeby usunęli 1 wniosek? Myślisz, że to ma sens? Swietny zart....
sly6 Napisano 8 Października 2016 Zgłoś Napisano 8 Października 2016 Możesz pisać bo kto Ci zabroni. Tylko ze nic z tego nie będzie.
ethe Napisano 8 Października 2016 Zgłoś Napisano 8 Października 2016 Ale jak to? Dwa razy wysłałeś i masz dwa potwierdzenia?
Zip Napisano 9 Października 2016 Zgłoś Napisano 9 Października 2016 Mnie raczej ciekawi jak można wysłać wniosek "przez przypadek"? Pijany byłeś i zapomniałeś? Bo to przecież nie było klikniecie przycisku przez pomyłkę, a całe wypełnienie formularza.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.