Nikoletta.Nikoletta Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2016 Witam, w grudniu kilka dni przed świętami Bożego Narodzenia chcę wybrać się do rodziny do Chicago. Będę lecieć do Chicago dopiero drugi raz do tego sama, czego bardzo się boję Czy jest może tutaj ktoś kto wybiera się tam w podobnym terminie ? Jeszcze nie mam zakupionego biletu, dlatego mogłabym nawet przystosować lot aby wspólnie z kimś lecieć. Chciałabym lecieć liniami LOT, ponieważ mają loty bezpośrednie do USA z Polski. Jeżeli jest taka osoba i chciałaby mi pomóc proszę o kontakt Ps. może ktoś zna jakieś inne strony, gdzie mogę spróbować kogoś znaleźć ? Pozdrawiam
haneczka019 Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2016 59 minut temu, Nikoletta.Nikoletta napisał: Witam, w grudniu kilka dni przed świętami Bożego Narodzenia chcę wybrać się do rodziny do Chicago. Będę lecieć do Chicago dopiero drugi raz do tego sama, czego bardzo się boję Czy jest może tutaj ktoś kto wybiera się tam w podobnym terminie ? Jeszcze nie mam zakupionego biletu, dlatego mogłabym nawet przystosować lot aby wspólnie z kimś lecieć. Chciałabym lecieć liniami LOT, ponieważ mają loty bezpośrednie do USA z Polski. Jeżeli jest taka osoba i chciałaby mi pomóc proszę o kontakt Ps. może ktoś zna jakieś inne strony, gdzie mogę spróbować kogoś znaleźć ? Pozdrawiam Na lotnisku spotkasz mnóstwo osób, które będą z tobą lecieć, wiec nie będziesz sama, nie martw się .
ilon Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2016 Czego tu sie bac? Pomysl sobie, ze miliony ludzi tak lata i jakos daja rade.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.