Kamila Chabros Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Witam, czy ktos sie spotkal z sytuacja otrzymania wizy na mniej niz 3 miesiace np. miesiac lub poltora?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kig Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Tak. Moja kolezanka dostala promise (bo o to mysle pytasz) na 2 tyg- czas jaki zadeklarowala w DS-160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 A pytasz o wizę czy pobyt jaki wyznacza urzędnik na granicy? Ja miałam wizę na 6 miesięcy i z tego co pamiętam na tyle też dostałam promense. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamila Chabros Posted December 8, 2016 Author Report Share Posted December 8, 2016 mowie o Promense. Dostalam wczoraj promense ale konsul mi powiedzial ze wazna jest do konca stycznia. jestem ciekawa czy ktos w podobnej sytuacji byl. Jak to wyglada we wjazdem do US i z kontrola paszportowa . pierwszy raz sie z tym spotykam. Bo zreguly wydawane sa od 5 do 10 lat. jestem w szoku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Możesz wjechać nawet w ostatnim dniu ważności wizy, a już na lotnisku urzędnik określi, na ile możesz zostać. Fajni by było, gdybyś jechała na tyle, na ile deklarowałaś, bez względu na to, co wbije Ci urzędnik na granicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 od kiedy to forum działa są takie przypadki. Są takie ze wpisuje się do kogo dana osoba leci i ile czasu. Dlatego reguły sobie a życie sobie. a wpisałaś ze kiedy lecisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamila Chabros Posted December 8, 2016 Author Report Share Posted December 8, 2016 wpisalam ze lece od 27 grudnia i powiedzialam ze chce zostac do 15 stycznia. Wizy jeszcze nie ma jutro powinnam otrzymac, ale Pani konsul jasno powiedziala ze wiza bd wazna do konca stycznia. Czyli nie sadzicie by na kontroli juz w stanach robiona jakies probemy z tym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Ja nie sądzę. Sprawdzają Cię po prostu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lx13 Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Ty juz byłaś w USA, prawda? Czy bedą z tym problemy? Nie, a czemu miałby by byc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamila Chabros Posted December 8, 2016 Author Report Share Posted December 8, 2016 tak bylam na programie au pair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.