andyopole Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2016 2 godziny temu, renox napisał: Polskie kieliszki sa pojemniejsze A amerykańska wódka w nich jakaś słaba taka...
kig Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2016 Podpinam sie pod te obrusy. Moja mama przy wiozla kilka sztuk dla tesciowej, rozne rozmiary, kwadratowe, okragle, biezniki.... Radosci nie bylo konca jak i zamowien reszty rodziny przy okazji nastepnej wizyty rowniez
rwl Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2016 Mam jeszcze jedno ważne pytanie. Mam 19 lat, czy mogę sobie spokojnie wsadzić do walizki butelkę wina? Czy mogą być z tego problemy? Wiem, że alkohol jest dozwolony w Stanach od 21 i stąd moje wątpliwości :/ Chciałem po prostu sprezentować jedną butelkę.
andyopole Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2016 Sam jestem ciekaw. Gdy dwadziescia pare lat temu chcialem u Freda Meyera kupic fajki to musialem poczekac. Na kasie byl mlody chlopak, musiala przyjsc starsza pani bo on jako niepelnoletni nie mogl mi tych papierosow nawet sprzedac.
pelasia Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2016 Nie mam doświadczenia w tej kwesti, bo stara jestem, ale wiele stanow pozwala serwowania drinkow przez osobe co ma skonczone conajmniej 18 lat. Podejrzewam, ze posiadanie w walizce nie powinno byc jakimś dramatem, o ile nie otworzysz butelki aby sobie kielicha strzelić
olmeca Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 Przy małych ilościach i w dodatku w bagażu nadanym nie będzie problemu - ja miałem spakowane dwie butelki i wszystko dojechało na miejsce.
deniss Napisano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2017 Najlepszy prezent to z pewnością Wycieczki w Karpatach . Nic piękniejszego od tych widoków nie może być!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.