Gość Napisano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2018 41 minut temu, jkb napisał: Gratulacje Roelka! Dziękuję.
Gość Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2018 Nowa karta odebrana z poczty. Teraz trochę odpocznę od USCIS. Do obywatelstwa mi się nie spieszy
andyopole Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2018 14 minut temu, Roelka napisał: Nowa karta odebrana z poczty. Teraz trochę odpocznę od USCIS. Do obywatelstwa mi się nie spieszy No I po krzyku. A teraz GC party...
ilon Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2018 @Roelka graty! Nawet nie wiesz jak zazdroszcze
Gość Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2018 49 minut temu, ilon napisał: @Roelka graty! Nawet nie wiesz jak zazdroszcze Ty też teraz czekasz na RoC tak? Kiedy wysłałaś?
jkb Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2018 Godzinę temu, Roelka napisał: Nowa karta odebrana z poczty. Teraz trochę odpocznę od USCIS. Do obywatelstwa mi się nie spieszy A moze sprobuj wszystko za jednym zamachem - bedzie z glowy na cale zycie
ilon Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2018 3 minuty temu, Roelka napisał: Ty też teraz czekasz na RoC tak? Kiedy wysłałaś? Wyslalam w marcu. Wczoraj dostalam te nowe przedluzenie na 18 miesiecy. Wczesniej mialam to na 12.
Gość Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2018 10 minut temu, jkb napisał: A moze sprobuj wszystko za jednym zamachem - bedzie z glowy na cale zycie Eh. Nie chce mi się na razie. Poza tym rozważam zaciągnięcie się do rezerwy i być może aplikowanie na obywatelke poprzez wojsko. :p 8 minut temu, ilon napisał: Wyslalam w marcu. Wczoraj dostalam te nowe przedluzenie na 18 miesiecy. Wczesniej mialam to na 12. No to powodzenia.
jkb Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2018 2 godziny temu, Roelka napisał: Eh. Nie chce mi się na razie. Poza tym rozważam zaciągnięcie się do rezerwy i być może aplikowanie na obywatelke poprzez wojsko. :p W kamasze? W sumie czemu nie Tylko pamietaj, ze naturalizacja przez wojsko wiaze Cie z tym wojskiem przez kilka lat. Chyba lepiej normalna sciezka, jezeli spelniasz wszystkie kryteria
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.