Skocz do zawartości

jak szukać

cee

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Zainstalowałem sobie apke Google flight. W porównaniu z innymi "wyszukiwarkami" typu justflight, kayak itp, dość dobra. Wyszukuje tańsze połączenia. 

W sumie jest piątek, weekend, a znalazłem tańsze połączenie niż przez cały tydzień poszukiwań. 

Waw-phx-waw

12 may-29jun. $777 

Przez cały tydzień w granicach 900 dudków te same daty. 

Napisano

Również polecam google flight. Co do pośredników typu kayak itp, to robię tak że na ich stronie sprawdzam jaki mają najtańszy lot, a potem ten sam lot sprawdzam już na stronie przewoźnika. W większości przypadków własnie na stronie przewoźnika było najtaniej. Pośrednicy służą mi tylko jako nakierowanie na najtańszy lot.

Napisano

Smart a$$ ;)

Bawiłem się dzisiaj też matrixem. Całkiem spoko. Generalnie ciężko zejść poniżej 800 bux na round trip. Chyba że newsletter załatwia sprawę. 

Napisano

Magluje testowo jeden termin cały tydzień i dzisiaj, weekend, znalazłem najtańsze i najlepsze połączenie Waw-phx-waw z jedną przesiadką na lhr (1h10min i 5h 15 min) za $761.

Napisano
Dnia ‎4‎/‎29‎/‎2017 o 06:13, cee napisał:

Magluje testowo jeden termin cały tydzień i dzisiaj, weekend, znalazłem najtańsze i najlepsze połączenie Waw-phx-waw z jedną przesiadką na lhr (1h10min i 5h 15 min) za $761.

To pomagluj przy okazji lot PDX - WAW lub WRO w terminie 4 sierpień 26 sierpień może być +/- 3-4 dni.

Napisano
18 godzin temu, andyopole napisał:

To pomagluj przy okazji lot PDX - WAW lub WRO w terminie 4 sierpień 26 sierpień może być +/- 3-4 dni.

Na dzień dzisiejszy pokazuje mi deczko poniżej $1200. Będę miał na uwadze i jak coś się mocno zmieni to nieomieszkam poinformować ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...