Zuza007 Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 Popatrzyłam sobie na NYC. 400 EUR z Wwy w jedną stronę (bez bagażu) - w drugą podobnie - z jednym, bądź dwoma dostępnymi lotami w tygodniu? Chyba biznesu w Polsce wielkiego nie zrobią (przynajmniej na tych połączniech)...
Zuza007 Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 Oczywiście. Ale jak zerknełam na ofertę (po nakliknięciu na "więcej super okazji"), to pokazały mi sie ceny do Stanów (różne miasta) w granicach 300-500 EUR (tak w zaokrągleniu). Co samo w sobie mogłoby być atrakcyjne, gdyby nie fakt, że mówimy o locie w jedną stronę! Za takie pieniądze, to mozna polecieć niejednokrotnie bezpośrednio (a już na pewno z bagażem wliczonym w cenę) lub wybierając i przebierając jeżeli chodzi o lotniska, dni i pory lotów... Może z czasem pojawią się u nich prawdziwe promocje - jak na razie szału nie ma (moim zdaniem). Ale warto sobie zapamiętać (dzięki Sly ). Wszak od przybytku (w tym przypadku informacji) głowa nie boli.
sly6 Napisano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Lutego 2017 racja. Dziękuję za odpowiedź . latają też do Kanady a osoby co lecą na IEC mogą sobie kupic taki bilet w jedną stronę.
wojtekbp Napisano 19 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2017 Ceny nie sa az tak bardzo atrakcyjne, a przesiadek jest sporo.
Jackie Napisano 19 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2017 Dnia 2/17/2017 o 04:08, sly6 napisał: https://wowair.pl/ Wspaniałym dodatkiem zarówno w WOW jak i Icelandair jest możliwość bezpłatnego tzw. stopover w Islandii. Obie linie mają też najtańsze bilety na loty bezpośrednie USA/Islandia. Natomiast loty z przesiadkami w Reykjaviku wcale nie są konkurencyjne cenowo, a lotnisku w Reykjaviku jest jak z filmów Felliniego: malutkie, super niezorganizowane, i szalone
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.