motorolnik Napisano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2017 5 minut temu, KrysiaK napisał: Skoro maz ma byc programista to po co wyjezdzac z Polski? http://praca.interia.pl/news-polscy-programisci-przez-co-najmniej-10-lat-nie-musza-martwi,nId,2380801 Ja jestem programistą. Po co wyjeżdżać z Polski? 1. smog 2. politycy 3. self-entitled drivers, piraci drogowi, wariaci na ścigaczach, parkowanie na chodnikach, ekrany akustyczne, bieda-autostrady w miastach, 4. złodziejstwo i bigoteria, i wiele innych,
honeymoonbabe Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2017 Godzinę temu, KrysiaK napisał: Skoro maz ma byc programista to po co wyjezdzac z Polski? http://praca.interia.pl/news-polscy-programisci-przez-co-najmniej-10-lat-nie-musza-martwi,nId,2380801 Praca dla programistów jest prawie wszędzie, a czemu by nie spróbować zacząć żyć gdzieś indziej, niż w Polsce? Do wyjazdu przede wszystkim przekonuje nas wizja spokojniejszego życia, lepszej pogody (jestem ciepłolubna :D), innej mentalności i stylu życia... mogłabym tak wymieniać i wymieniać
Karuzelka Napisano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, honeymoonbabe napisał: Praca dla programistów jest prawie wszędzie, a czemu by nie spróbować zacząć żyć gdzieś indziej, niż w Polsce? Do wyjazdu przede wszystkim przekonuje nas wizja spokojniejszego życia, lepszej pogody (jestem ciepłolubna :D), innej mentalności i stylu życia... mogłabym tak wymieniać i wymieniać Dokładnie tego chciałam dla nas jak decydowaliśmy się na przeprowadzkę do USA, ale uprzedzam, że poziom życia przynajmniej na jakiś czas się obniża szczególnie jeżeli w Polsce nie musieliście wynajmować.
Robert7 Napisano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Dnia 4/12/2017 o 07:57, honeymoonbabe napisał: Praca dla programistów jest prawie wszędzie, a czemu by nie spróbować zacząć żyć gdzieś indziej, niż w Polsce? Do wyjazdu przede wszystkim przekonuje nas wizja spokojniejszego życia, lepszej pogody (jestem ciepłolubna :D), innej mentalności i stylu życia... mogłabym tak wymieniać i wymieniać Eee tam do diabla z Australia, staraj sie o wyjazd do USA, lubisz cieplo to do Kaliforni
Robert7 Napisano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 A roztropnych ludzikow glosy... ze po co, a na co to ciebie tam pcha, odpowiedz to lokomotywa wewnatrz mnie tak pcha
Radosny Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2017 23 godziny temu, Robert7 napisał: A roztropnych ludzikow glosy... ze po co, a na co to ciebie tam pcha, odpowiedz to lokomotywa wewnatrz mnie tak pcha Właśnie - dobrze powiedziane... Mnie też pcha, ale okaże się za 2 tyg. czy LOS (na loterii) jedzie tym samym torem i w tym samym kierunku co lokomotywa...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.