KaeR Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 59 minut temu, Jackie napisał: Nie mogę się powstrzymać: nie musisz, ale powinnaś +1
maciopa Napisano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2017 Dnia 27.04.2017 o 18:55, anusia-91 napisał: ja skończyłam angielskie studia i umiem mowić po angielsku a mojego ówczesnego męża znam od lat. A obecnego?
FunnyRedAngel Napisano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2017 45 minut temu, maciopa napisał: A obecnego? Dajcie juz spokoj dziewczynie, kazdy popelnia mniejsze/wieksze bledy jezykowe/gramatyczne. Zadala pytanie wiec warto jej odpowiedziec.
RobertNYc Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2017 23 godziny temu, FunnyRedAngel napisał: Dajcie juz spokoj dziewczynie, kazdy popelnia mniejsze/wieksze bledy jezykowe/gramatyczne. Zadala pytanie wiec warto jej odpowiedziec. Przecież dostała konkretną odpowiedź: a mianowicie zalecane jest by pozostała w szkole gdyż od czasu dojścia do władzy D. Trumpa zmieniły sie zasady postępowania ICE wobec nielegalnych imigrantów. Obecnie KAŻDY może być deportowany. Czytałem o faktach aresztowania w biurze urzędu imigracyjnego i póżniejszej deportacji petentów ubiegających sie o AOS z tytułu małżeństwa z obywatelem USA.
FunnyRedAngel Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, RobertNYc napisał: Przecież dostała konkretną odpowiedź: a mianowicie zalecane jest by pozostała w szkole gdyż od czasu dojścia do władzy D. Trumpa zmieniły sie zasady postępowania ICE wobec nielegalnych imigrantów. Obecnie KAŻDY może być deportowany. Czytałem o faktach aresztowania w biurze urzędu imigracyjnego i póżniejszej deportacji petentów ubiegających sie o AOS z tytułu małżeństwa z obywatelem USA. Odpowiedz ... oraz Gratisowa lekcje gramatyki
sly6 Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2017 Teraz trochę jest historii podanych na stronach ze pewne zasady się pozmieniały.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.