Gortfield Napisano 4 Maja 2017 Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 Witam, Moja narzeczona dostala zielona karte. Zastanawiamy sie czy bedzie mozliwosc sciagniecia mnie na K1? Jesli wątek został juz gdzies poruszony, prosze o link i zamkniecie tematu Dziekuje! Pozdrawiam,
sly6 Napisano 4 Maja 2017 Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 Twoja dziewczyna musi mieć obywatelstwo USA by myśleć o tej wizie.
Gość Napisano 4 Maja 2017 Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 Tylko obywatele moga sponsorowac k1. Mozecie wziac slub I wtedy starac sie o wize malzenska. Proces trwa dla was okolo 2 lat.
Gortfield Napisano 4 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 Wow, Super szybka i konkretna odpowiedz! Dziekuje, Czyli musze przycisnac pracodawca
Joanna30 Napisano 4 Maja 2017 Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 Albo ożenić się z dziewczyną To by chyba najszybsze było. A z jakiego tytułu dziewczyna dostała zieloną kartę? Z loterii czy ze sponsorowania rodzinnego?
Gortfield Napisano 4 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 Sponsorowanie rodzinne. Dlatego czekam az wyjedzie i "uprawomocni" karte i wtedy dopiero ślub. Teraz nie mozemy. Ja mam opcje przenesienia sie tam poprzez prace jednak szukam tez planu B.
sly6 Napisano 4 Maja 2017 Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 i dobrze ze czekasz ze ślubem. Jesteście dobrze poinformowani.
Gortfield Napisano 4 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 Rozumiem, ze dalej jedna ze sciezek jest: "Uprawomocnienie" zielonej karty, -> Slub -> wniosek ?
kzielu Napisano 4 Maja 2017 Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 2 minuty temu, Gortfield napisał: Rozumiem, ze dalej jedna ze sciezek jest: "Uprawomocnienie" zielonej karty, -> Slub -> wniosek ? Wjazd do US -> slub gdziekolwiek -> petycja I-130
Gortfield Napisano 4 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 Rozumiem ze I-130 to 2 lata czekania?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.