ilya_ Napisano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2017 Moja znajoma wlasnie wrocila z takiej wycieczki wykupionej: kanada/usa/meksyk + jakis rejs w am srodkowej - niesamowite zdjecia, np w usa widziala wszystko co najwazniejsze Troche droga sprawa...
Hugibugi Napisano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2017 1 godzinę temu, Lx13 napisał: No to jak masz wszystkie info to po co dupę zawracasz. Miłej "wycieczki". Bo nie miałem szeryfie zanim pisałem w temacie, poprosiłem pania z biura i mi przysłała jak zauważyłem ze taki Mongoł jak ty siedzi tu za kare a to ''wycieczki'' to sobie daruj
Hugibugi Napisano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2017 Godzinę temu, andyopole napisał: Robiłem wiele lat w turystyce i takie mądrale to zakaly każdej wycieczki. No właśnie robiłeś najwyraźniej nie nadawałeś się do tej pracy skoro dla ciebie klienci to zakały
Hugibugi Napisano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2017 Tak już na trzeźwo to ubieganie o tą wizę to upokorzenie dla Polaków, formularz to jeden wielki żart i jeszcze trzeba udowadniać ze nie jadę tam zarobkowo, niech oni mi udowodnią ze ja tam chce zostać a nie ja im, trzeba się płaszczyć przed jakimś typem i czekać na jego widzimisie czy ja mogę tam pozwiedzać czy nie mogę a jak czytam relacje ludzi ze na deszczu musza stać pod ambasada na wpuszczenie i zostawiać swoje rzeczy typu torby itp u fotografa za 10zl to szlag trafia, ja mam blisko do krk ale ludzie musza zapieprzac po 500km brać 3olne, płacić za paliwo a później konsul mówi ze go nie przekonali No fak
KaeR Napisano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2017 11 minut temu, Hugibugi napisał: Tak już na trzeźwo to ubieganie o tą wizę to upokorzenie dla Polaków, formularz to jeden wielki żart i jeszcze trzeba udowadniać ze nie jadę tam zarobkowo, niech oni mi udowodnią ze ja tam chce zostać a nie ja im, trzeba się płaszczyć przed jakimś typem i czekać na jego widzimisie czy ja mogę tam pozwiedzać czy nie mogę a jak czytam relacje ludzi ze na deszczu musza stać pod ambasada na wpuszczenie i zostawiać swoje rzeczy typu torby itp u fotografa za 10zl to szlag trafia, ja mam blisko do krk ale ludzie musza zapieprzac po 500km brać 3olne, płacić za paliwo a później konsul mówi ze go nie przekonali No fak Zmusza cię ktoś do aplikacji? W ambasadzie byłem kilka razy i takiego dramatu nie ma jak opisales. Pipowatosc ludzi mnie zdumiewa.
Gość Napisano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2017 Naprawdę staranie się o wizę to upokorzenie? Tak samo możesz uznać za upokarzajace np. Zdawania egzaminu na prawko. Musisz jakiemuś typowi udowadniać że potrafisz jeździć pff! Wiesz że wszyscy, nawet w ruchu bezwizowym, muszą przeprowadzić rozmowę z urzędnikiem? Tyle że Polacy muszą to robić w Ambasadzie a kraje vwp już na lotnisku.
Hugibugi Napisano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2017 Na lotnisku Polacy tez musza przejść przez kontrole, tak myśle ze to upokorzenie
KaeR Napisano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2017 43 minuty temu, Hugibugi napisał: Na lotnisku Polacy tez musza przejść przez kontrole, tak myśle ze to upokorzenie No to masz niską samoocenę.
Lx13 Napisano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2017 VWP tez maja normalna rozmowę na lotnisku w USA. A hugibugi na żadna wycieczkę nie leci.
Dracid Napisano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2017 13 godzin temu, Lx13 napisał: A hugibugi na żadna wycieczkę nie leci. A czemu tak uważasz? Z ciekawości pytam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.