Hugibugi Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2017 No właśnie tez mnie wpienia ze robi ze mnie wariata, już rok temu pisałem ze chce jechać na wycieczkę, nie wiem o co temu typowi chodzi ze tak skacze po mnie
Lx13 Napisano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2017 Sam z siebie robisz wariata. Wszelkie informacje dot wizy otrzymuje sie od organizatora tejże. Kombinuje ze niby poleci na wycieczkę i moze konsul to kupi i a nóż sie uda dostać do USA.
czarex Napisano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2017 Dnia 12.06.2017 o 11:36, Hugibugi napisał: No właśnie tez mnie wpienia ze robi ze mnie wariata, już rok temu pisałem ze chce jechać na wycieczkę, nie wiem o co temu typowi chodzi ze tak skacze po mnie LOL Jak chcesz jechac na wycieczke to bierzesz bilet, wynajmujesz auto i jedziesz, USA to nie 3 swiat czy Egipt, ze wszystko pobukowane musi byc... Skoro chcesz wycieczke wykupic to ani me ani be po angielsku, ze za raczke trzeba? Chcesz luksusowej wycieczki, to wez pierwsza klase samolot i hotel 5* w centrum Manhattanu... Na pewno w hotelu pokaza co zobaczyc trzeba Jakby bylo Cie stac na porzadna wycieczke to bys nie trzasl tylkiem przed rozmowa w ambasadzie. LOL
truski27 Napisano 27 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2017 Hej pytanie w potwierdzeniu umówienia się na wizytę nazwisko i imię wpisałam bez polskich znaków drugiej osoby czy to bedzie problem ?reszta poprawna oczywiście.
truski27 Napisano 27 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2017 4 godziny temu, hakunaMATA napisał: Nie, to nie będzie problem Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.