Tomasz Kowal Posted July 5, 2017 Author Report Posted July 5, 2017 19 czerwca bylem w konsulacie wiza przyznana mija 3 tudzien brak kuriera sprawdznie statusu paszportu :ciagle w konsulacue-teraz pisze brak info o paszporcie
Czołg Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 Niniejszym przestaję się rozglądać za biletami. Jak sobie poczekam tyle co Ty, to wszelkie promocje jakie są będą nieaktualne P.S. Czy Ty czasem nie jesteś z W-wy z Ochoty?
hakunaMATA Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 3 godziny temu, Tomasz Kowal napisał: 19 czerwca bylem w konsulacie wiza przyznana mija 3 tudzien brak kuriera sprawdznie statusu paszportu :ciagle w konsulacue-teraz pisze brak info o paszporcie Jak brzmi Twoje pytanie?
KaeR Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 1 minutę temu, Tomasz Kowal napisał: czy to normalne ze tyle to trwa? Nie.
rynr Posted July 7, 2017 Report Posted July 7, 2017 Po pierwsze po 2 tygodniach śledzenie paszportu przestaje działać. Po drugie sprawdź sobie status tu https://ceac.state.gov/ceac/ Twoja sprawa może być w statusie administrative processing. Jeśli tak jest to dzwoń do konsulatu, może niczego się nie dowiesz, ale za to może ktoś przypomni sobie o Twojej sprawie. Dodatkowo TNT nie działały systemy i ja paszport musiałem odebrać z Krakowa bo wstrzymali dostawy. Tracking też nie działał (nie wiem jak teraz, paszport odebrałem w poniedziałek).
rynr Posted July 8, 2017 Report Posted July 8, 2017 O jaką dokładnie wizę aplikujesz? Turystyczna czy biznesowa?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.