paweltheman Napisano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2017 Witam Czy znajdzie się tutaj może jakaś osoba mieszkająca w Stanach Zjednoczonych która przy okazji jest amatorem/amatorką papierosów i tytonii jako ogółu? Interesuje mnie cena za paczke jak i za karton papierosów Lucky Strike bez filtra ( z tego co jestem zorientowany jest to jedyna wersja Lucky Strike sprzedawana w Stanach Zjednoczonych) Z góry dziękuje za odpowiedź każdą dobrą dusze
Łukasz90 Napisano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2017 Jakiś konkretny Stan Cię interesuje?
paweltheman Napisano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2017 @Łukasz90 Jakiś konkretny to nie Tak bardziej orientacyjnie. Załóżmy, że w Stanie w którym się znajdujesz.
Łukasz90 Napisano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2017 Bez problemu do znalezienia w internecie: http://www.cigaretprices.com/Illinois.html
andyopole Napisano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2017 Tabela może i jest ale ceny z sufitu.
pelasia Napisano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2017 A w tabeli to cena za co? Ilość roczna czy co?
andyopole Napisano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2017 36 minut temu, pelasia napisał: A w tabeli to cena za co? Ilość roczna czy co? Może za jedno mocne machniecie, głęboko w pluco?
pelasia Napisano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2017 50 minut temu, andyopole napisał: Może za jedno mocne machniecie, głęboko w pluco? Ja to mogę osobiście machnąć w płuco za polowe tej ceny
karusek Napisano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2017 7 godzin temu, Łukasz90 napisał: Bez problemu do znalezienia w internecie: http://www.cigaretprices.com/Illinois.html Jakies brednie tutaj podsylasz. W NY a aptece paczuszka marlboro kosztuje okolo 10-12$. W rezerwacie na koncu Long Island 6$ bo inne podatki.
paweltheman Napisano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2017 A wracając do tematu.. Czy znajduję się tutaj osoba która kiedyś miała okazję zakupić karton papierosów Lucky Strike bez filtra i może mi powiedzieć ile taki karton kosztuje?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.