MartuSs Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2017 Cześć, w piątek tj. 18.08 idę do konsulatu w Krakowie w sprawie wizy razem z chłopakiem. Chcemy lecieć w to samo miejsce do USA (do jego rodziny), zaznaczyliśmy we wnioskach ten sam adres pobytu w Stanach, niestety nie mogliśmy dać tam, że ubiegamy się razem po wizy bo we wniosku dało się tylko zaznaczyć osoby z rodziny, a rodziną nie jesteśmy. Moje pytanie brzmi czy będzie istniała możliwość dogadanie się z kimś w Konsulacie byśmy na rozmowę weszli razem, jeżeli jest to samo miejsce i czas wylotu? Oczywiście jesteśmy umówieni na ten sam dzień i godzinę.
ToFFiK Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2017 To czy wchodzi się razem czy osobno ustala się przy wejściu do ambasady
MartuSs Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2017 Bardzo dziękuję za odpowiedź A może wiesz czy lepiej wejść razem czy osobno? Kiedy są większe szanse, że odpowiedź będzie pozytywna? Czy to loteria?
truski27 Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2017 3 godziny temu, MartuSs napisał: Bardzo dziękuję za odpowiedź A może wiesz czy lepiej wejść razem czy osobno? Kiedy są większe szanse, że odpowiedź będzie pozytywna? Czy to loteria? też mam wizytę w parze w Piątek ale w Warszawie:) powodzenia
sly6 Napisano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2017 4 godziny temu, MartuSs napisał: Bardzo dziękuję za odpowiedź A może wiesz czy lepiej wejść razem czy osobno? Kiedy są większe szanse, że odpowiedź będzie pozytywna? Czy to loteria? razem iść.. To nie loteria i nawet byl post o tym czy loteria czy tez nie.
MartuSs Napisano 18 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2017 Dnia 16.08.2017 o 17:00, truski27 napisał: też mam wizytę w parze w Piątek ale w Warszawie:) powodzenia Jak poszło? Bo u nas gładko i be problemu pozytywnie na 10lat
truski27 Napisano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2017 10 minut temu, MartuSs napisał: Jak poszło? Bo u nas gładko i be problemu pozytywnie na 10lat Hej u nas tez pozytywnie nie wiem nie ile nie pytałam ale muszę przyznać ze spodziewałam się takich pytań , i trafiliśmy do kobiety , głównie mnie maglowala bo byłam dwa razy i mam tam rodzenstwo Gratulacje dam znać na ile jak odbiorę paszport
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.