sly6 Napisano 7 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Października 2017 to wpisujesz nazwisko jakie ma teraz a nie panieńskie. dobrze ze wpisałeś cyfry.
Snapkejs Napisano 7 Października 2017 Zgłoś Napisano 7 Października 2017 Wysłane dzięki sly6 za szybką pomoc
Sroka1984 Napisano 7 Października 2017 Zgłoś Napisano 7 Października 2017 Kochani czy mozna złożyć wniosek dvlottery przez telefon (Android)?Komp się zepsuł i jestem w czarnej d...e
MeganMarkle Napisano 7 Października 2017 Zgłoś Napisano 7 Października 2017 Próbuj, ale wg mnie raczej marna szansa... nie lepiej pójść to zrobić u kogos znajomego kto ma komputer? Przecież masz jeszcze dużo czasu... cały miesiąc
lukasz s Napisano 7 Października 2017 Zgłoś Napisano 7 Października 2017 U mnie na androidzie (firefox) formularz działa. U żony (chrom) już nie za bardzo... Po prostu spróbuj.
Sroka1984 Napisano 7 Października 2017 Zgłoś Napisano 7 Października 2017 Dzięki za odpowiedź.Formularz wysłany z potwierdzeniem(numer).Mam nadzieję,że wszystko poszło jak trzeba.
Sroka1984 Napisano 7 Października 2017 Zgłoś Napisano 7 Października 2017 Sorki nie IPhone tylko Samsung,pomyłka.Na szczęście zgłoszenie poszło bez żadnego problemu,potwierdzenie otrzymałam wraz z instrukcją na dole więc myślę,że wszystko poszło dobrzei KC otrzymało moje zgłoszenie.Pozdrawiam
sly6 Napisano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Października 2017 nie ma zakazu wysyłania zgłoszenia przez telefon. Jesli macie numer to system to przyjął.
Snapkejs Napisano 8 Października 2017 Zgłoś Napisano 8 Października 2017 Jeśli moja żona wylosuje i dalej wszystko przejdziemy bezproblemowo to ona musi sama lecieć w ciągu 6 miesięcy aby przekroczyć granicę?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.