QuestKK Napisano 17 Października 2017 Zgłoś Napisano 17 Października 2017 Jezu jacy wy jesteście elokwentni wszyscy zaraz pewnie zaleje mnie fala hejtu ale chciałbym przypomnieć że przeprosiłem za słoje słowa zainteresowanego a zareagowałem dlatego tak bo każdy zamiast odpowiedzieć to odsyła gdzieś jak by bardziej go bolało po prostu napisać odpowiedź. Śmieszne... Szkoda że tak traktujecie ludzi ale widać tak jest już w stylu Polaków że muszą drwić i się kłócić. Pozdrawiam i dziękuję Xarthisius za pomoc bo jedyny mimo wymiany zdań był łaskaw odpowiedzieć
sly6 Napisano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2017 3 minuty temu, QuestKK napisał: Jezu jacy wy jesteście elokwentni wszyscy zaraz pewnie zaleje mnie fala hejtu ale chciałbym przypomnieć że przeprosiłem za słoje słowa zainteresowanego a zareagowałem dlatego tak bo każdy zamiast odpowiedzieć to odsyła gdzieś jak by bardziej go bolało po prostu napisać odpowiedź. Śmieszne... Szkoda że tak traktujecie ludzi ale widać tak jest już w stylu Polaków że muszą drwić i się kłócić. Pozdrawiam i dziękuję Xarthisius za pomoc bo jedyny mimo wymiany zdań był łaskaw odpowiedzieć ja Ci tez odpowiadałem,poczytaj i zobacz czy sa tam odpowiedzi.
QuestKK Napisano 17 Października 2017 Zgłoś Napisano 17 Października 2017 tak ale nie byłem pewny czy też dobrze się zrozumieliśmy... i tyle
sly6 Napisano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2017 5 godzin temu, Lempirx napisał: Oczywiście nie zgadzam się z takim stanowiskiem, ale faktycznie nie ma sensu dyskutować na temat pryszcza. Mam za to pytanie. Loteria rusza ponownie jutro, a co z osobami, które w pierwszym terminie wypełniły zgłoszenie i w błogiej nieświadomości (bo nie odwiedzają forum i np. nie czytają wypocin Pana pryszcza) czekają maja. Czy zostaną powiadomione przez organizatora loterii o falstarcie? beda te osoby powiadamiac.
sly6 Napisano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2017 Teraz, QuestKK napisał: tak ale nie byłem pewny czy też dobrze się zrozumieliśmy... i tyle wazne ze byla wymiana pytan i odpowiedzi.
Ania799 Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 19 godzin temu, Lempirx napisał: Loteria rusza ponownie jutro, a co z osobami, które w pierwszym terminie wypełniły zgłoszenie i w błogiej nieświadomości (bo nie odwiedzają forum i np. nie czytają wypocin Pana pryszcza) czekają maja. Czy zostaną powiadomione przez organizatora loterii o falstarcie? Ja dostałam wczoraj maila, żeby wysłać jeszcze raz.
Sroka1984 Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 Czy ktoś nie dostał maila,mimo wysłania zgłoszenia przed awarią?Ja wysłalam zgłoszenie przed i nie otrzymałam maila?
gosc333 Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 Godzinę temu, Sroka1984 napisał: Czy ktoś nie dostał maila,mimo wysłania zgłoszenia przed awarią?Ja wysłalam zgłoszenie przed i nie otrzymałam maila? Zgloszenie wysylalem 6.10. Narazie nie dostalem zadnego maila, a po drugie nigdzie nie widzialem informacji ze beda takie osoby powiadamiac
Matt3 Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 Godzinę temu, Sroka1984 napisał: Czy ktoś nie dostał maila,mimo wysłania zgłoszenia przed awarią?Ja wysłalam zgłoszenie przed i nie otrzymałam maila? Ja sprawdziłem i znalazłem w spamie. A oto treść: "Dear Diversity Visa Program entrant: Please check www.dvlottery.state.gov for an important announcement regarding your Diversity Visa Program entry."
Sroka1984 Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Napisano 18 Października 2017 Tutaj masz informacje która informuje o powiadomieniach tych wszystkich którzy wysłali zgłoszenia przed nowym terminem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.