Skocz do zawartości

Recommended Posts

Z tego co wiem, to ambasada ma gdzieś w systemie, że członek rodziny był nielegalnie w stanach ( przedłużył pobyt). Moje pytanie - czy może mi to przeszkodzić w dostaniu wizy, jeśli było to 30 lat temu? 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

17 godzin temu, Ania Chyla napisał:

Tak wiem... ale się zastanawiam czy nie będę spalona na starcie.

Moja mama przegięła dawno temu z pobytem w USA,. Ja nie miałem z tego powodu problemów. Konsul dał w czerwcu 3 X TAK dla mnie, żony i córki.

Nie stresował bym się z tego powodu.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz


×