Kuba1986 Napisano 16 Października 2017 Zgłoś Napisano 16 Października 2017 Witam, Planuje wraz z rodzina wypad do stanow w czerwcu nastepnego roku, chcialbym sie dowiedziec czy jezeli wypelnie wniosek teraz to bedzie zbyt wczesnie? Czy lepiej czekac na 3 miesiace przed wyjazdem? Czy moze zaklamac ze chcialbym jechac teraz na swieta, aby tylko otrzymac wize? Z gory dziekuje za odpowiedzi Pozdrawiam
mcpear Napisano 16 Października 2017 Zgłoś Napisano 16 Października 2017 Możesz złożyć teraz - nie ma po co kłamać. Mów prawdę. Składając teraz jesteś jakby 9 miesiecy stratny. Bo wiza jest na 10 lat i będziesz sybciej musiał wyrobic nową a co za tym idzie wceśniej uiścić now opłatę. Ale możesz bez problemu składać już teraz i jakby co to powiesz że chcesz wyszukiwć / wyczekiwać promocji linii lotniczych z wizą w kieszeni
Zuza007 Napisano 16 Października 2017 Zgłoś Napisano 16 Października 2017 Ja bym składała teraz - mając wizę wcześniej będziesz miała więcej czasu na upolowanie biletów w dobrej cenie.
Kuba1986 Napisano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 16 Października 2017 Witam, Dziekuje za odpowiedzi, wlasnie w tym sens ze juz znalazlem tanie loty i wiem ze przez jakis czas beda one w tej cenie, chodzi mi jedynie o kwestie konsula czy nie bedzie widzial w tym problemu?, czy ktos z was skladal z takim wyprzedzeniem? O to ze bede 9 miesiecy stratny nie bede sie martwic teraz
haneczka019 Napisano 16 Października 2017 Zgłoś Napisano 16 Października 2017 Tak, jak składałam dla siebie i mojej rodziny w maju tego roku, a wyjazd planujemy w połowie maja przyszłego roku. Wizy zostały przyznane. Nikogo to nie dziwiło, że z rocznym wyprzedzeniem złożyliśmy wniosek .
Czołg Napisano 17 Października 2017 Zgłoś Napisano 17 Października 2017 W czerwcu byłem na rozmowie. Wylot planowany na styczeń. Konsul pytał kiedy chcemy lecieć, więc powiedziałem prawdę, że w styczniu na ferie. Tak też było wypełnione w DS 160. Nie ładuj się w kłamstwa bo nie ma powodu. Konsul też człowiek i zdaje sobie sprawę z tego, że ludzie chcą wcześniej (czyt. taniej) kupić bilety. Poza tym, bez promes nie ma sensu planować wycieczki.
Kuba1986 Napisano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 Witam, Wczoraj mielismy rozmowe, wiza zostala przyznana bez pytan o termin. Dzieki i Pozdrawiam
quarterback87 Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 18 minut temu, Kuba1986 napisał: Witam, Wczoraj mielismy rozmowe, wiza zostala przyznana bez pytan o termin. Dzieki i Pozdrawiam Gratuluję. Opisz wizytę w temacie "wasze wizyty w konsulacie". Ty nic nie stracisz, a ktoś coś zyska.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.