mcpear Napisano 20 Października 2017 Zgłoś Napisano 20 Października 2017 Rozumiem dylematy. Musisz odpowiedzieć sobie co jest ważniejsze: spędzać czas z rodziną czy zapewnić całej rodzinie start i życie w US. Jeśli w wyniku Twojego pobytu przedłużonego w Polsce miałby być jakikolwiek problem ze sponsorowaniem rodziny na GC to jednak ja bym nie ryzykował. Zastanawiasz się: teraz czy za 3 miesiące lecieć. Wszystko rozumiem - w międzyczasie jest Boże Narodzenie co powoduje dodatkowe dylematy. Aczkolwiek jeśli priorytetem jest szybkie i bezproblemowe załatwienie GC dla całej rodziny pewnie nie ryzykowałbym. Za lat 2-5 będziesz sobie wdzięczny, że wyjechałeś te 3 miesiące wcześniej
andyopole Napisano 21 Października 2017 Zgłoś Napisano 21 Października 2017 Za te pieniądze, które przetyrmaniłeś na częste loty kupił byś parę fajne rzeczy do chałupy.
ilon Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Napisano 23 Października 2017 Poza tym warto dodac, ze teraz to nawet jak sie jest na koncu swiata to mozna latwo kontaktowac sie z rodzina. Skype, facebook czy inne, mozesz dzwonic i widziec swoja rodzinke codziennie. Ja nie bylam w Polsce od swiat w tamtym roku, a widuje ich i wiem co sie dzieje prawie codziennie.
jodi Napisano 10 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2017 Przy obecnej sytuacji politycznej kazdy przelot jest potencjalnym ryzykiem. Ja bym wolala przesiedziec te pare miesiecy I przygotowac dom dla rodziny, kazdy odlot jest bolesny dla wszystkich wiec po co sie stresowac?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.