xxJJ29 Napisano 28 Października 2017 Zgłoś Napisano 28 Października 2017 Witam Piszę do Was z pytaniem, a właściwie pytaniami o tym jak wygląda życie w Massachusetss. Mianowicie chciałabym się dowiedzieć więcej o tym Stanie. Najpopularniejsze sklepy, miejsca, co jedzą miejscowi ludzie i jacy tak naprawdę są. Czytałam, że Massachusetss, a szczególnie okolice Bostonu nie są 'zaciekawe' , ponieważ jest tam niebezpiecznie. Bardzo zależy mi na uzyskaniu więcej informacji o tym miejscu. Z góry dziękuję
katlia Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Napisano 29 Października 2017 1 godzinę temu, xxJJ29 napisał: Czytałam, że Massachusetss, a szczególnie okolice Bostonu nie są 'zaciekawe' , ponieważ jest tam niebezpiecznie. E... gdzie? Bo tez sa okolice Bostonu super eksklusywne, piekne, historyczne i pelne intelektualistow i mulitimilionerow.
kzielu Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Napisano 29 Października 2017 Kolejne bezsensowne pytanie które zadaje ktoś kto w US nigdy nie był...
AdamZ Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Napisano 29 Października 2017 11 hours ago, xxJJ29 said: Witam Piszę do Was z pytaniem, a właściwie pytaniami o tym jak wygląda życie w Massachusetss. Mianowicie chciałabym się dowiedzieć więcej o tym Stanie. Najpopularniejsze sklepy, miejsca, co jedzą miejscowi ludzie i jacy tak naprawdę są. Czytałam, że Massachusetss, a szczególnie okolice Bostonu nie są 'zaciekawe' , ponieważ jest tam niebezpiecznie. Bardzo zależy mi na uzyskaniu więcej informacji o tym miejscu. Z góry dziękuję Prawda. Mordują codziennie losową osobe w tych okolicach Bostonu. Nie ważne która okolica. Wszystkie co do jednej ''okolicy'' są nieciekawe. Serio.
vlade Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Napisano 29 Października 2017 Pewnie w TVP puścili materiał o Cambridge, że sami uchodźcy tam mieszkają - bo przecież tak dużo 'ciapatych' widać na ulicach.
xxJJ29 Napisano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 29 Października 2017 Nie byłam. Dlatego pytam
kzielu Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Napisano 29 Października 2017 1 godzinę temu, xxJJ29 napisał: Nie byłam. Dlatego pytam Twoje pytanie jest zbyt ogólne. W każdym stanie i mieście (może poza Cleveland ) są miejsca gdzie się żyje super i są miejsca które są okropne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.