Skocz do zawartości

Jak wygląda życie w Massachusetts ?

xxJJ29

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Piszę do Was z pytaniem, a właściwie pytaniami o tym jak wygląda życie w Massachusetss. Mianowicie chciałabym się dowiedzieć więcej o tym Stanie. Najpopularniejsze sklepy, miejsca, co jedzą miejscowi ludzie i jacy tak naprawdę są. Czytałam, że Massachusetss, a szczególnie okolice Bostonu nie są 'zaciekawe' , ponieważ jest tam niebezpiecznie. Bardzo zależy mi na uzyskaniu więcej informacji o tym miejscu. Z góry dziękuję :)

Napisano
1 godzinę temu, xxJJ29 napisał:

Czytałam, że Massachusetss, a szczególnie okolice Bostonu nie są 'zaciekawe' , ponieważ jest tam niebezpiecznie. 

E... gdzie? Bo tez sa okolice Bostonu super eksklusywne, piekne, historyczne i pelne intelektualistow i mulitimilionerow. 

Napisano
11 hours ago, xxJJ29 said:

Witam :)

Piszę do Was z pytaniem, a właściwie pytaniami o tym jak wygląda życie w Massachusetss. Mianowicie chciałabym się dowiedzieć więcej o tym Stanie. Najpopularniejsze sklepy, miejsca, co jedzą miejscowi ludzie i jacy tak naprawdę są. Czytałam, że Massachusetss, a szczególnie okolice Bostonu nie są 'zaciekawe' , ponieważ jest tam niebezpiecznie. Bardzo zależy mi na uzyskaniu więcej informacji o tym miejscu. Z góry dziękuję :)

Prawda. Mordują codziennie losową osobe w tych okolicach Bostonu. Nie ważne która okolica. Wszystkie co do jednej ''okolicy'' są nieciekawe. Serio. 

Napisano
1 godzinę temu, xxJJ29 napisał:

Nie byłam. Dlatego pytam 

Twoje pytanie jest zbyt ogólne. W każdym stanie i mieście (może  poza Cleveland ;) ) są miejsca gdzie się żyje super i są miejsca które są okropne.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...