xxJJ29 Posted October 28, 2017 Report Posted October 28, 2017 Witam Piszę do Was z pytaniem, a właściwie pytaniami o tym jak wygląda życie w Massachusetss. Mianowicie chciałabym się dowiedzieć więcej o tym Stanie. Najpopularniejsze sklepy, miejsca, co jedzą miejscowi ludzie i jacy tak naprawdę są. Czytałam, że Massachusetss, a szczególnie okolice Bostonu nie są 'zaciekawe' , ponieważ jest tam niebezpiecznie. Bardzo zależy mi na uzyskaniu więcej informacji o tym miejscu. Z góry dziękuję
katlia Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 1 godzinę temu, xxJJ29 napisał: Czytałam, że Massachusetss, a szczególnie okolice Bostonu nie są 'zaciekawe' , ponieważ jest tam niebezpiecznie. E... gdzie? Bo tez sa okolice Bostonu super eksklusywne, piekne, historyczne i pelne intelektualistow i mulitimilionerow.
kzielu Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 Kolejne bezsensowne pytanie które zadaje ktoś kto w US nigdy nie był...
AdamZ Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 11 hours ago, xxJJ29 said: Witam Piszę do Was z pytaniem, a właściwie pytaniami o tym jak wygląda życie w Massachusetss. Mianowicie chciałabym się dowiedzieć więcej o tym Stanie. Najpopularniejsze sklepy, miejsca, co jedzą miejscowi ludzie i jacy tak naprawdę są. Czytałam, że Massachusetss, a szczególnie okolice Bostonu nie są 'zaciekawe' , ponieważ jest tam niebezpiecznie. Bardzo zależy mi na uzyskaniu więcej informacji o tym miejscu. Z góry dziękuję Prawda. Mordują codziennie losową osobe w tych okolicach Bostonu. Nie ważne która okolica. Wszystkie co do jednej ''okolicy'' są nieciekawe. Serio.
vlade Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 Pewnie w TVP puścili materiał o Cambridge, że sami uchodźcy tam mieszkają - bo przecież tak dużo 'ciapatych' widać na ulicach.
kzielu Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 1 godzinę temu, xxJJ29 napisał: Nie byłam. Dlatego pytam Twoje pytanie jest zbyt ogólne. W każdym stanie i mieście (może poza Cleveland ) są miejsca gdzie się żyje super i są miejsca które są okropne.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.