Asiula1982 Napisano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 2018 2 godziny temu, Roelka napisał: Gratulacje! Dziękuje bardzo
Patipitts Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Napisano 11 Marca 2018 55 minut temu, Asiula1982 napisał: Dziękuje ja badania robiłam we wrześniu 2016 przed zmiana przepisów ( wiec trochę się stresowałam, ze każą mi powtórzyć badania lekarskie), w lutym 2017 przyleciałam do USA a aplikacje wysłaliśmy w maju 2017. Tutaj w Virginii standardowo czeka się 8-9 miesięcy na interview. Mam nadzieje, ze mieszkasz w bardziej przyjaznym stanie Mieszkam w GA wiec czas jest zbliżony do VA ale w maju wyjeżdżamy do ME conajmniej do października i wtedy zmienię adres, nie wiem czy wtedy zmieni mi sie local office ale mam nadzieje bo w ME jest okres oczekiwania na Interview bardzo krotki, Ok 3 mce takze byłoby super.
ilon Napisano 12 Marca 2018 Zgłoś Napisano 12 Marca 2018 16 godzin temu, Asiula1982 napisał: Dziękuje ja badania robiłam we wrześniu 2016 przed zmiana przepisów ( wiec trochę się stresowałam, ze każą mi powtórzyć badania lekarskie), w lutym 2017 przyleciałam do USA a aplikacje wysłaliśmy w maju 2017. Tutaj w Virginii standardowo czeka się 8-9 miesięcy na interview. Mam nadzieje, ze mieszkasz w bardziej przyjaznym stanie Gdzie mialas interview? Baltimore czy gdzies indziej? Zerknelam sobie na google maps, jestem niecale 2h od Ciebie
Asiula1982 Napisano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 12 Marca 2018 8 godzin temu, ilon napisał: Gdzie mialas interview? Baltimore czy gdzies indziej? Zerknelam sobie na google maps, jestem niecale 2h od Ciebie Moje odbyło się w Fairfax, VA - po drugiej stronie Waszyngtonu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.