Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie ,potrzebuje waszej porady.Wybieram się do konsulatu aby otrzymać wizę do USA ,ponad dziesięc lat temu próbowałem ale odmówiono mi -jechałem jako chrzestny mojego bratanka.Jestem rolnikiem mam swoje gospodarstwo ,potrzebuję jakiegoś zaświadczenia albo cos ?Jade do brata który jest tam legalnie.Jak zmaksymalizowć swoje szanse na otrzymanie wizy ?jakieś wyciagi  z konta w banku?

• Odpowiedzi 20
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Godzinę temu, Dżaks napisał:

zaświadczenie o posiadanych hektarach też sobie darować ?nie wyjdę na bezrobotnego ?

Zaswiadczenie o niczym nie swiadczy. Ja mam 30 hektarow I nawet nie wiem co tam rosnie.:D

Napisano
1 godzinę temu, andyopole napisał:

Zaswiadczenie o niczym nie swiadczy. Ja mam 30 hektarow I nawet nie wiem co tam rosnie.:D

to TY sie nie przyznaj, bo Ty andy KULAK jestes :-)

Napisano
Godzinę temu, karusek napisał:

to TY sie nie przyznaj, bo Ty andy KULAK jestes :-)

To już taka nasza rodzinna tradycja. 80% moich krewnych zostało wywiezionych na Syberię z tytułu kułactwa.

Napisano
1 minutę temu, andyopole napisał:

To już taka nasza rodzinna tradycja. 80% moich krewnych zostało wywiezionych na Syberię z tytułu kułactwa.

wspolczuje, mojej rodzinie udalo sie uniknac

Napisano

Jak starałam się o wize, był chłopak tez rolnik i wize dostał :) 

Odpowiadaj szczerze na pytania.

Jednym z pytań jakie usłyszałam i ten chłopak tez to czy byłam za granica. Ja akurat byłam ale dla nich chyba ważne jest ze ktoś gdzieś jeździł przed wyjazdem do USA. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...