krokus Napisano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2018 Mamy w czerwcu termin rozmowy,czy warto zaryzykować i kupić wcześniej bilety?Na ostatni termin,w wakacje będą koszmarnie drogie a i o miejsce trudno,już na sierpień, na niektóre loty jest tylko po 2 ,3 miejsca.Co o tym myślicie?
Gość Napisano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2018 Oficjalnie zaleca się żeby nie robić żadnych planów i nie kupować biletów dopóki nie ma się wizy w ręku.
andyopole Napisano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2018 Te "ostatnie dwa wolne miejsca" to najczęściej pic na wodę nakrecajacy spiralę cen. Nie wiem dokąd lecisz ale zawsze znajdzie się jakieś miejsce. Fakt jest taki że w okresie wakacyjnym tanio nie będzie.
krokus Napisano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2018 My potrzebujemy 3 bilety na Florydę i z racji długiej podróży było by miło siedzieć obok siebie.
KrysiaK Napisano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2018 Zamiane miejsc mozna czasem zalatwic przy odprawie do samolotu, nalezy sie tylko odpowiednio wczesnie zglosic i ladnie poprosic.
andyopole Napisano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2018 5 godzin temu, krokus napisał: My potrzebujemy 3 bilety na Florydę i z racji długiej podróży było by miło siedzieć obok siebie. Ooo, jakie wymagania! Może jeszcze siedzące?
andyopole Napisano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2018 7 minut temu, KrysiaK napisał: Zamiane miejsc mozna czasem zalatwic przy odprawie do samolotu, nalezy sie tylko odpowiednio wczesnie zglosic i ladnie poprosic. Prawie zawsze tak robię ale że względów zdrowotnych. Kiedys w Berlinie panienka mi odmówiła zrobienia zmiany, następny stop miałem w Londynie, tam było bez problemu a Pani klepiąc dla mnie w klawiaturę mruczala coś o pod nosem o "f.....n nazis"
krokus Napisano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2018 6 godzin temu, andyopole napisał: Ooo, jakie wymagania! Może jeszcze siedzące? Ja tam nie kapryśna, mogę i obok pilota przycupnac ;)
Łukasz90 Napisano 4 Maja 2018 Zgłoś Napisano 4 Maja 2018 Dnia 30.04.2018 o 07:15, krokus napisał: Ja tam nie kapryśna, mogę i obok pilota przycupnac To jest akurat wyżej od miejsca siedzącego A tak poważnie to zawsze marzyłem aby wejść do kabiny pilota w czasie lotu
Jackie Napisano 4 Maja 2018 Zgłoś Napisano 4 Maja 2018 15 minut temu, Łukasz90 napisał: A tak poważnie to zawsze marzyłem aby wejść do kabiny pilota w czasie lotu Gdy byłam dzieckiem (dawno dawno temu ) wpuszczanie dzieci do kabiny pilota było na porządku dziennym i jedną z dodatkowych atrakcji podróży. Mój brat nawet ma zdjęcie zrobione w kokpicie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.