maciopa Napisano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2018 Najprościej sprawdzić telefon na n/w stronie: https://www.kimovil.com/en/ gdzie wpisujemy markę i model telefonu, a następnie scrollujemy w dół i polu - kraj wpisujemy USA (lub każdy inny, który chcemy sprawdzić) i uzyskujemy informacje czy dany telefon będzie działał w wybranym kraju oraz na ilu pasmach. Z doświadczenia wiem, że S5 działa bez problemu np. w Washington DC i okolicach a taki Huawei P8 Lite nie działał (działał na terenach podmiejskich i dalej).
hubertck Napisano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2018 Dnia 23.08.2018 o 17:56, pawel92 napisał: Siemanko, za ponad miesiąc lecę do USA na 2 tygodnie i mam w związku z tym 2 pytanka. 1. Czy Polski numer będzie w stanie odbierać sms z PL? Pewnie głupie pytanie ale wole się upewnić. Bo jeżeli chciałbym sobie wykonać jakieś operacje bankowe to muszę to potwierdzić kodem SMS, więc wypadało by mieć dostęp do tego numeru w USA. 2. Jaką kartę z internetem polecacie wziąć w USA? Zależy mi na jak największym pakiecie danych 1. Ja mam polska karte z playa i dziala mi normalnie (samsung s8 i OnePlus 6). 2. Polecam Ultra Mobile, za $29 masz 4GB, $39 to 5GB a za $49 jest nielimitowany. Osobiscie uzywam tego na codzien, jako moj staly numer.
pawel92 Napisano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2018 17 godzin temu, hubertck napisał: 2. Polecam Ultra Mobile, za $29 masz 4GB, $39 to 5GB a za $49 jest nielimitowany. Osobiscie uzywam tego na codzien, jako moj staly numer. O to spoko już pakiety, a jak z zasięgiem?
andyopole Napisano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2018 Na Wschodzie jako tako. U nas, na dzikim zachodzie cienko. Wyjedziesz poza miasto i czarna dziura a i w miastach często trzeba się podkręcić po domu żeby złapać falę.
pawel92 Napisano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 22 godziny temu, andyopole napisał: Na Wschodzie jako tako. U nas, na dzikim zachodzie cienko. Wyjedziesz poza miasto i czarna dziura a i w miastach często trzeba się podkręcić po domu żeby złapać falę. Ja będę w Chicago to powinno być ok chyba
andyopole Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 2 minuty temu, pawel92 napisał: Ja będę w Chicago to powinno być ok chyba Sadzac po liczbie zabojstw I ulicznych strzelanin pomiedzy gangami to musi byc metropolia. Gangsterzy nie dzialaja teraz bez sprawnej lacznosci.
pawel92 Napisano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 20 minut temu, andyopole napisał: Sadzac po liczbie zabojstw I ulicznych strzelanin pomiedzy gangami to musi byc metropolia. Gangsterzy nie dzialaja teraz bez sprawnej lacznosci. Może przez ptactwo się komunikują
andyopole Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 Ptaki, w tej asfaltowo betonowej pustyni?
ilon Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2018 Ja pamietam sie strasznie wkurzalam jak mialam robic przelew, bo mi te smsy z banku zawsze z opoznieniem dochodzily, a kod chyba wazny byl na 5 minut...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.