LOL Napisano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Września 2018 Na to wychodzi, że jak to ludzie mówią dostajesz wizę na "widzimisie" konsula. Przecież muszą mieć własne procedury?
margherita_s Napisano 8 Września 2018 Zgłoś Napisano 8 Września 2018 3 minuty temu, LOL napisał: Mowa niewerbalna? Jak to chcesz być szczery a dostajesz odmowę. Kłamie a dostaje wize. Sprawdz, co to jest mowa niewerbalna i lepiej sie przygotuj na kolejna (ewentualna) rozmowe.
sly6 Napisano 8 Września 2018 Zgłoś Napisano 8 Września 2018 1 minutę temu, LOL napisał: Na to wychodzi, że jak to ludzie mówią dostajesz wizę na "widzimisie" konsula. Przecież muszą mieć własne procedury? I mają procedury lecz czy dać Ci wizę pozostawiają to decyzji urzędnika. Zobacz ile razy Ty odmawiasz komuś lub Twoi bliscy bo cos nie gra i wtedy mało kto się spowiada z prawdy dlaczego kogoś odrzucił
LOL Napisano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Września 2018 5 minut temu, margherita_s napisał: Sprawdz, co to jest mowa niewerbalna i lepiej sie przygotuj na kolejna (ewentualna) rozmowe. Rozumiem to pojęcie, ale nawet jak rozumiem, to sprawdzę. A co z ludźmi jak wpadną w stres? Wtedy zaczyna się wszystko "chrzanić". Choć nawet się przygotowałeś i chcesz być szczery. Co prawda ostatnio na rozmowie jakoś ten stres u mnie nie był widoczny. Choć przed rozmową, byłam pod napieciem tego wszystkiego. Ja nie wiem czy jakbym drugi raz szła i się przygotowała, to stres by wszystko zepsół.
sly6 Napisano 8 Września 2018 Zgłoś Napisano 8 Września 2018 Teraz, LOL napisał: Rozumiem to pojęcie, ale nawet jak rozumiem, to sprawdzę. A co z ludźmi jak wpadną w stres? Wtedy zaczyna się wszystko "chrzanić". Choć nawet się przygotowałeś i chcesz być szczery. Co prawda ostatnio na rozmowie jakoś ten stres u mnie nie był widoczny. Choć przed rozmową, byłam pod napieciem tego wszystkiego. Ja nie wiem czy jakbym drugi raz szła i się przygotowała, to stres by wszystko zepsół. Zależy od Konsula oraz jak stres kogoś pokona, są tacy że nic nie mówią a inni będą gadać cały czas.
LOL Napisano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Września 2018 1 minutę temu, sly6 napisał: Zależy od Konsula oraz jak stres kogoś pokona, są tacy że nic nie mówią a inni będą gadać cały czas. Dlaczego to musi być takie dziwne i trudne. Człowiek jest skazany co o tobie pomyśli konsul.
pelasia Napisano 8 Września 2018 Zgłoś Napisano 8 Września 2018 1 minutę temu, LOL napisał: Dlaczego to musi być takie dziwne i trudne. Człowiek jest skazany co o tobie pomyśli konsul. Witaj w swiecie dorosłych, gdzie każdy jest oceniany na podstawie, wyglądu, wymowy, pochodzenia czy mowy ciała.
sly6 Napisano 8 Września 2018 Zgłoś Napisano 8 Września 2018 Teraz, LOL napisał: Dlaczego to musi być takie dziwne i trudne. Człowiek jest skazany co o tobie pomyśli konsul. Konsul to człowiek od tego zacznijmy. Kiedyś czytałem ile osób oklamuje na rozmowie i później kolejna osoba ma pod górkę. W życiu masz podobnie. Nie wzbudzisz zaufania i po Tobie
LOL Napisano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Września 2018 6 minut temu, pelasia napisał: Witaj w swiecie dorosłych, gdzie każdy jest oceniany na podstawie, wyglądu, wymowy, pochodzenia czy mowy ciała. Żyje w świecie dorosłych i stety, czy niestety jestem tego świadoma.
margherita_s Napisano 8 Września 2018 Zgłoś Napisano 8 Września 2018 15 minut temu, LOL napisał: Dlaczego to musi być takie dziwne i trudne. Człowiek jest skazany co o tobie pomyśli konsul. To tak samo jak np. z rozmowa o prace. Tez jestes oceniany przez Twojego rozmowce. Nie rozumiem, co jest dziwnego w tym, ze konsul ocenia. Przeciez od tego tam jest.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.