izaboo1983 Napisano 27 Września 2018 Zgłoś Napisano 27 Września 2018 Mam pytanko jest opcja z startowaniem mając 2 letnie doświadczenie zawodowe w ciągu ostatnich 5 lat. Mąż ma ukończone szkolenie ale nie zawsze ma świadectwo z tytułem właściwym. Pracował w zawodzie który jest na liście ale albo nie miał umowy albo miał ale w nazwa stanowiska była nieadekwatna do wykonywanych obowiązków.
Gość Napisano 27 Września 2018 Zgłoś Napisano 27 Września 2018 W interesie męża jest mieć udokumentowane doświadczenie. Jak nie ma tego na papierze to niby jak ma to przedstawić w ambasadzie? Na słowo nikt nie będzie wierzył.
srk Napisano 28 Września 2018 Zgłoś Napisano 28 Września 2018 Takie zagwozdki to po wylosowaniu beda macie jakies 0,5% szansy na osobe:/ Pamietaj, ze mozna tez aplikowac na podstawie wyksztalcenia ( lub na podstawie kwalifikacji jak napisalas). Jesli to pierwsze spelniacie, to sie nie przejmuj swiadectwami. Jesli to drugie - to patrz co napisala Roelka.
Joanna30 Napisano 30 Września 2018 Zgłoś Napisano 30 Września 2018 Nikłe szanse? A kiedyś były większe?
ilya_ Napisano 30 Września 2018 Zgłoś Napisano 30 Września 2018 juz nikt do hameryki nei chce latac....teraz to z hameryki ludzie uciekaja...w NYC juz coraz mniej polakow nowy jork za 20 lat bedzie hiszpanski...juz teraz po ulicach chodzi pelno: amigos, nie wiem jak jest w innych miastach i na wsiach...
ilya_ Napisano 30 Września 2018 Zgłoś Napisano 30 Września 2018 Dnia 28.09.2018 o 15:58, srk napisał: Takie zagwozdki to po wylosowaniu beda ja czekam na okres [jest taki okres co roku], kiedy to na forum pojawiaja sie ludzie, ktorzy definitywnie planuja cale swoje zycie pod loterie: sprzedanie majatku w pl i takie tam....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.