Skocz do zawartości

DV-2020 Loteria Wizowa

izaboo1983

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanko jest opcja z startowaniem mając 2 letnie doświadczenie zawodowe w ciągu ostatnich 5 lat. Mąż ma ukończone szkolenie ale nie zawsze ma świadectwo z tytułem właściwym. Pracował w zawodzie który jest na liście ale albo nie miał umowy albo miał ale w nazwa stanowiska była nieadekwatna do wykonywanych obowiązków. 

Napisano

W interesie męża jest mieć udokumentowane doświadczenie. Jak nie ma tego na papierze to niby jak ma to przedstawić w ambasadzie? Na słowo nikt nie będzie wierzył. 

Napisano

Takie zagwozdki to po wylosowaniu beda ;) macie jakies 0,5% szansy na osobe:/
Pamietaj, ze mozna tez aplikowac na podstawie wyksztalcenia ( lub na podstawie kwalifikacji jak napisalas).  Jesli to pierwsze spelniacie, to sie nie przejmuj swiadectwami. Jesli to drugie - to patrz co napisala Roelka.

Napisano

juz nikt do hameryki nei chce latac....teraz to z hameryki ludzie uciekaja...w NYC juz coraz mniej polakow

nowy jork za 20 lat bedzie hiszpanski...juz teraz po ulicach chodzi pelno: amigos, nie wiem jak jest w innych miastach i na wsiach...

Napisano
Dnia 28.09.2018 o 15:58, srk napisał:

Takie zagwozdki to po wylosowaniu beda 

ja czekam na okres [jest taki okres co roku], kiedy to na forum pojawiaja sie ludzie, ktorzy definitywnie planuja cale swoje zycie pod loterie: sprzedanie majatku w pl i takie tam....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...