izaboo1983 Posted September 27, 2018 Report Share Posted September 27, 2018 Mam pytanko jest opcja z startowaniem mając 2 letnie doświadczenie zawodowe w ciągu ostatnich 5 lat. Mąż ma ukończone szkolenie ale nie zawsze ma świadectwo z tytułem właściwym. Pracował w zawodzie który jest na liście ale albo nie miał umowy albo miał ale w nazwa stanowiska była nieadekwatna do wykonywanych obowiązków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2018 Report Share Posted September 27, 2018 W interesie męża jest mieć udokumentowane doświadczenie. Jak nie ma tego na papierze to niby jak ma to przedstawić w ambasadzie? Na słowo nikt nie będzie wierzył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srk Posted September 28, 2018 Report Share Posted September 28, 2018 Takie zagwozdki to po wylosowaniu beda macie jakies 0,5% szansy na osobe:/ Pamietaj, ze mozna tez aplikowac na podstawie wyksztalcenia ( lub na podstawie kwalifikacji jak napisalas). Jesli to pierwsze spelniacie, to sie nie przejmuj swiadectwami. Jesli to drugie - to patrz co napisala Roelka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted September 30, 2018 Report Share Posted September 30, 2018 Nikłe szanse? A kiedyś były większe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilya_ Posted September 30, 2018 Report Share Posted September 30, 2018 juz nikt do hameryki nei chce latac....teraz to z hameryki ludzie uciekaja...w NYC juz coraz mniej polakow nowy jork za 20 lat bedzie hiszpanski...juz teraz po ulicach chodzi pelno: amigos, nie wiem jak jest w innych miastach i na wsiach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilya_ Posted September 30, 2018 Report Share Posted September 30, 2018 Dnia 28.09.2018 o 15:58, srk napisał: Takie zagwozdki to po wylosowaniu beda ja czekam na okres [jest taki okres co roku], kiedy to na forum pojawiaja sie ludzie, ktorzy definitywnie planuja cale swoje zycie pod loterie: sprzedanie majatku w pl i takie tam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.