ilon Napisano 18 Października 2018 Zgłoś Napisano 18 Października 2018 Dnia 17.10.2018 o 01:39, Joanna30 napisał: A Wawa to ma ceny z kosmosu. Wszystkie chyba lotniska w Polsce tak maja. Jak ja lecialam do Barcelony z Katowic to latte na lotnisku kosztowalo chyba z 25zl. No kurde, bez przesady.
jkb Napisano 18 Października 2018 Zgłoś Napisano 18 Października 2018 2 godziny temu, ilon napisał: Wszystkie chyba lotniska w Polsce tak maja. Jak ja lecialam do Barcelony z Katowic to latte na lotnisku kosztowalo chyba z 25zl. No kurde, bez przesady. Niestety, kazde jedno lotnisko ma ceny z sufitu...
andyopole Napisano 18 Października 2018 Zgłoś Napisano 18 Października 2018 5 minut temu, jkb napisał: Niestety, kazde jedno lotnisko ma ceny z sufitu... Sa jednak te gdzie sufit jest zdecydowanie wyzej. edit: Jesli za pelny obiad na lotnisku w Toronto, w restauracji, obsluga kelnerska, zaplacilem 32 kanadyjskie dulary a na Okeciu za cztery pierogi + surowka + kawa zlotych polskich 96 + voucher 21.50 to wskazuje chyba na lekka przesade.
olmeca Napisano 18 Października 2018 Zgłoś Napisano 18 Października 2018 Na polskich lotniskach jest cudowna specyfikacja, że piwo jest tańsze niż woda. Zawsze mnie to zastanawia dlaczego i nie narzekam z tego powodu
AntJankowski Napisano 17 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2019 Zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 261/2004 możesz otrzymać odszkodowanie za opóźniony lot. Firmy zajmujące się dochodzeniem odszkodowań lotniczych: Do każdej z wymienionych firm dołączony jest ich przegląd. Warto skorzystać z usług firmy odszkodowawczej, jako że taki sposób dochodzenia roszczenia jest szybszy i mniej stresujący niż robienie tego na własną rękę. Wyiksowalem adres. Za reklame trzeba placic! Mozemy sie dogadac. :-)
andyopole Napisano 17 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2019 Wyiksowalem adres strony, wyzej. Od siebie dodam ze nie trzeba dzielic sie odszkodowaniem z prawnikami. Kazdy przewoznik ma na swojej website zakladke gdzie mozna zlozyc "claim". Jezeli sprawa jest bezdyskusyjna to wyplacaja kase bez gadania. Ostatnio dostalem nawet od LOTu (Lot Of Troubles) EUR 600, bez zadnej dyskusji.
andyopole Napisano 17 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2019 Dnia 18.10.2018 o 13:23, olmeca napisał: Na polskich lotniskach jest cudowna specyfikacja, że piwo jest tańsze niż woda. Zawsze mnie to zastanawia dlaczego i nie narzekam z tego powodu To, ze piwo jest tansze od wody nie oznacza wcale ze jest tanie.
olmeca Napisano 18 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2019 Z racji tego, że nie czuję się zwierzęciem więc wody ni pije
andyopole Napisano 18 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2019 Wole jednak, wsiadajac do samolotu nie zionac dookola zapachem piwa. Dla sasiadow, ktorzy nie pili nie jest to zbyt mily zapach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.