Mateusz514 Napisano 25 Października 2018 Zgłoś Napisano 25 Października 2018 Pewnie ten wątek był już wiele razy poruszany wiec przepraszam za zaśmiecanie,ale jak w tytule. Potrzebuje zrobić przelew ok 200 usd do usa ale kompletnie nie wiem jak. Posiadam konto w banku spółdzielczym. Ale czytałem tez o globalnych platformach walutowych tj Currencyfair, TransferWis. Zależy mi na jak najtańszej operacji bankowej. Czy mógłby mi ktoś to w najprostszy sposób wytłumaczyć? Dodam, że koszty przelewu muszę wziąć na siebie
andyopole Napisano 25 Października 2018 Zgłoś Napisano 25 Października 2018 Nie doradze komu zlecic przekaz pieniedzy ale napewno najpierw bedziesz musial znac Miedzynarodowy numer bankowy odbiorcy, tzw. IBAN. Bez tego zaden bank nie zacznie procedury.
Halyna Napisano 25 Października 2018 Zgłoś Napisano 25 Października 2018 2 godziny temu, Mateusz514 napisał: Pewnie ten wątek był już wiele razy poruszany wiec przepraszam za zaśmiecanie,ale jak w tytule. Potrzebuje zrobić przelew ok 200 usd do usa ale kompletnie nie wiem jak. Posiadam konto w banku spółdzielczym. Ale czytałem tez o globalnych platformach walutowych tj Currencyfair, TransferWis. Zależy mi na jak najtańszej operacji bankowej. Czy mógłby mi ktoś to w najprostszy sposób wytłumaczyć? Dodam, że koszty przelewu muszę wziąć na siebie Załóż konto w Revoult.
cee Napisano 26 Października 2018 Zgłoś Napisano 26 Października 2018 Teraz większość bankow/kont bankowych oferuje możliwość przelewów międzynarodowych. Zadzwoń na infolinię swojego banku i zapytaj jak całkowicie nie masz o tym pojęcia.
KrysiaK Napisano 1 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2018 Wester Union https://www.westernunion.com/pl/pl/home.html
Dominik1990 Napisano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2019 Revoult najlepsza opcja i najtańsza
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.