Mateusz514 Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 Pewnie ten wątek był już wiele razy poruszany wiec przepraszam za zaśmiecanie,ale jak w tytule. Potrzebuje zrobić przelew ok 200 usd do usa ale kompletnie nie wiem jak. Posiadam konto w banku spółdzielczym. Ale czytałem tez o globalnych platformach walutowych tj Currencyfair, TransferWis. Zależy mi na jak najtańszej operacji bankowej. Czy mógłby mi ktoś to w najprostszy sposób wytłumaczyć? Dodam, że koszty przelewu muszę wziąć na siebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 Nie doradze komu zlecic przekaz pieniedzy ale napewno najpierw bedziesz musial znac Miedzynarodowy numer bankowy odbiorcy, tzw. IBAN. Bez tego zaden bank nie zacznie procedury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halyna Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 2 godziny temu, Mateusz514 napisał: Pewnie ten wątek był już wiele razy poruszany wiec przepraszam za zaśmiecanie,ale jak w tytule. Potrzebuje zrobić przelew ok 200 usd do usa ale kompletnie nie wiem jak. Posiadam konto w banku spółdzielczym. Ale czytałem tez o globalnych platformach walutowych tj Currencyfair, TransferWis. Zależy mi na jak najtańszej operacji bankowej. Czy mógłby mi ktoś to w najprostszy sposób wytłumaczyć? Dodam, że koszty przelewu muszę wziąć na siebie Załóż konto w Revoult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cee Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 Teraz większość bankow/kont bankowych oferuje możliwość przelewów międzynarodowych. Zadzwoń na infolinię swojego banku i zapytaj jak całkowicie nie masz o tym pojęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrysiaK Posted November 1, 2018 Report Share Posted November 1, 2018 Wester Union https://www.westernunion.com/pl/pl/home.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik1990 Posted January 19, 2019 Report Share Posted January 19, 2019 Revoult najlepsza opcja i najtańsza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.