andyopole Napisano 31 Października 2018 Zgłoś Napisano 31 Października 2018 Jest prosba, a my Wasi sludzy natychmiast odpowiadamy potrzebom spoleczenstwa. Prosze cytowac ale najlepiej bez nickow. Nie chodzi o osmieszenie maluczkich tylko o podkreslenie znaczniejszych maksym… Bardzo prosze,oto pierwsza nominacja: "...to łatwiej zostać wylosowany jeden z 50 niż powiedzmy w przypadku gdy losują 50 z 2500.Ale to jest moja teoria …"
olmeca Napisano 31 Października 2018 Zgłoś Napisano 31 Października 2018 HA! Tutaj niekiedy nadają się całe wątki a nie tylko jedno zdanie. Nazwałbym to prędzej "złotymi zgłoskami" niż statuetką. Andy, kolejny poczytny wątek szykujesz
rzecze1 Napisano 31 Października 2018 Zgłoś Napisano 31 Października 2018 4 minuty temu, andyopole napisał: Jest prosba, a my Wasi sludzy natychmiast odpowiadamy potrzebom spoleczenstwa. Prosze cytowac ale najlepiej bez nickow. Nie chodzi o osmieszenie maluczkich tylko o podkreslenie znaczniejszych maksym… Bardzo prosze,oto pierwsza nominacja: "...to łatwiej zostać wylosowany jeden z 50 niż powiedzmy w przypadku gdy losują 50 z 2500.Ale to jest moja teoria …" O! I takich liderów nam w dzisiejszym świecie potrzeba! Jak byś startował w następny wtorek w midterms, a ja mógłbym głosowac, to mój głos byś miał!
andyopole Napisano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 31 Października 2018 12 minut temu, rzecze1 napisał: O! I takich liderów nam w dzisiejszym świecie potrzeba! Jak byś startował w następny wtorek w midterms, a ja mógłbym głosowac, to mój głos byś miał! W dzisiejszych czasach najwazniejsze sa liczby dlatego ten, ktoremu wychodzi ze wiecej jest 50/1 niz 2500/50 nalezy oddac glos w najblizszych wyborach!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.