Polaczysko Napisano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2018 Witam na wstępnie chciałem zaznaczyć żeby mnie nie oceniać po przeczytaniu tego posta. Rozwodze się. Mieszkanko osobno z żona. Jets pewna osoba w USA która przyleciała tydzień temu do mojej zony na wizie turystycznej i zostaje do końca stycznia. Osoba ta zniszczyła moja rodzine, tak po krotce historia jest o wiele za długa żeby ja tutaj opowiedzieć. Otoz chodzi mi o to ze wiem ze będzie tu pracowała nielegalnie, ( jak przesiedzi to dobrze) prawdopodobnie będzie chciała ( moja żona) załatwić jej papiery i dlatego weźmie z nią ślub. pytanie brzmi: co mogę zrobić żeby ta osobę wyrzucić ze stanów, deportować, żeby nie miała tu wjazdu? Ps ja jestem ma zielonej karcie.
andyopole Napisano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2018 Chciałoby się powiedziec: prawdziwe polaczysko.
Xarthisius Napisano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2018 Juz pisalem odpowiedz, ale stwierdzilem ze najpierw sobie zrobie kawe i moze to byl dobry pomysl. 22 minutes ago, andyopole said: Chciałoby się powiedziec: prawdziwe polaczysko. @andyopole zamiast komentowac, wez prosze zadaministratoruj i po prostu zamknij ten temat...
andyopole Napisano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2018 Juz mnie ktos wyreczyl. Nie chcialem zamykac, niech ludziska poczytaja...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.